BSO Olympia 

Buitenschoolse opvang

BSO Olympia is gevestigd in het pand van Korfbalvereniging Furore op het sportcomplex ‘De Omzoom’ in Saendelft. Op deze unieke locatie worden allerlei activiteiten georganiseerd die gericht zijn op sport en spel, waarbij het presenteren niet centraal staat maar juist het plezier met elkaar zo belangrijk is. De groep wordt afhankelijk van de groepsgrootte begeleid door maximaal twee pedagogisch medewerkers. Nadat de pedagogisch medewerkers de kinderen uit school hebben gehaald, eten en drinken we gezamenlijk met elkaar. Zowel tijdens de voorschoolse- als de naschoolse opvang zal er een overdracht zijn met de leerkracht. Even geen zin in sport? Geen probleem! Ook binnen organiseren wij allerlei activiteiten maar gewoon even lekker zelf spelen is natuurlijk ook mogelijk. Op deze manier is er voor alle kinderen iets te beleven op de BSO.

Vrijheidscontract

In overleg met de pedagogisch medewerker kan er een vrijheidscontract worden afgesloten. Aan de hand van dit contract mag het kind vanaf 8 jaar zelfstandig een aantal activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld zonder begeleiding buiten spelen of zelfstandig van de BSO naar huis toe gaan. Dit contract wordt in nauw overleg met de ouder(s)/verzorger(s) en de pedagogisch medewerker afgesloten op het moment dat uw kind hieraan toe is.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties maken wij verschillende leuke uitstapjes. Dit kan variëren van een bezoek aan het dierenpark Artis, een middagje bowlen of hutten bouwen in het bos. We willen benadrukken dat vakantie ook écht de vrije tijd van kinderen is waarin geborgenheid en plezier centraal staan.

Vervoer

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers of één van de chauffeurs van Babino uit school gehaald. De kinderen worden lopend, fietsend, met de bakfiets of auto opgehaald. Dit is afhankelijk van de afstand en de openingstijden van de scholen. Tijdens het vervoer staat veiligheid absoluut voorop!

PEDAGOGISCHE UITWERKING
INSPECTIERAPPORT
Tarieven

Adresgegevens

Babino BSO Olympia
Jaap Bootpad 2
1567 DA Assendelft

Telefoon: 06-50549667
LRK nr.: 114097082

Openingstijden

Naschoolse opvang:
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Geopend van eindtijd school-18.30 uur

Vakantieopvang/studiedagen*:
Maandag t/m vrijdag
Geopend van 07.00/08.00-18.30 uur
*opvang bij BSO Brandakker

Babino B.V.
Peuteropvang Zaanstad B.V.

Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan
Telefoon: 075-2020389
E-mail: info@babino.nl

© copyright Babino B.V. 2018   |   All Rights Reserved   |   Algemene voorwaarden  |  General terms and conditions   |  Privacy verklaring & Cookies