Filter op

Brandakker

Buitenschoolse opvang

Bij buitenschoolse opvang de Brandakker vormen wij samen met RKBS de Regenboog een integraal kindcentrum (IKC). Een integraal kindcentrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan. Binnen het IKC worden baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar in één doorgaande lijn gevolgd. Wij bieden hier op diverse locaties in Assendelft opvang aan.

Buitenschoolse opvang

BSO Brandakker heeft twee huiselijke groepsruimtes die uitdagend ingedeeld zijn en aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen. De groepen worden afhankelijk van de groepsgrootte begeleid door maximaal vier pedagogisch medewerkers. Nadat de pedagogisch medewerkers de kinderen uit school hebben gehaald, eten en drinken we gezamenlijk met elkaar. Zowel tijdens de voorschoolse- als de naschoolse opvang zal er een overdracht zijn met de leerkracht. Er worden dagelijks verschillende activiteiten en workshops aangeboden, zoals bijvoorbeeld koken, badminton of drama. Het buitenterrein van  De Regenboog zal dagelijks gebruikt worden voor sport- en spelactiviteiten.

Vrijheidscontract

In overleg met de pedagogisch medewerker kan er een vrijheidscontract worden afgesloten. Aan de hand van dit contract mag het kind vanaf 8 jaar zelfstandig een aantal activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld zonder begeleiding buiten spelen of zelfstandig van de BSO naar huis toe gaan. Dit contract wordt in nauw overleg met de ouder(s)/verzorger(s) en de pedagogisch medewerker afgesloten op het moment dat uw kind hieraan toe is.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties maken wij verschillende leuke uitstapjes. Dit kan variëren van een bezoek aan het dierenpark Artis, een middagje bowlen of hutten bouwen in het bos. We willen benadrukken dat vakantie ook écht de vrije tijd van kinderen is waarin geborgenheid en plezier centraal staan.

Vervoer

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers of één van de chauffeurs van Babino uit school gehaald. De kinderen worden lopend, fietsend of met de auto opgehaald. Dit is afhankelijk van de afstand en de openingstijden van de scholen. Tijdens het vervoer staat veiligheid absoluut voorop!

PEDAGOGISCHE UITWERKING
INSPECTIERAPPORT
Tarieven

Adresgegevens

BSO Locatie Brandakker
Brandakkerstraat 4
1566 XD Assendelft

Telefoon: 06 46 84 84 45
LRK nr.: 503025392

Openingstijden

Voorschoolse opvang:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Geopend van 07.00-aanvang school

Naschoolse opvang:
Maandag, dinsdag, donderdag
Geopend van eindtijd school-18.30 uur

Vakantieopvang/studiedagen*:
Maandag t/m vrijdag
Geopend van 07.00/08.30-18.30 uur
*opvang kan plaatsvinden bij BSO Assendelft

IKC School

RKBS de Regenboog

OBS de Dorpsakker

Babino B.V.
Peuteropvang Zaanstad B.V.

Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan
Telefoon: 075-2020389
E-mail: info@babino.nl

© copyright Babino B.V. 2018   |   All Rights Reserved   |   Algemene voorwaarden  |  General terms and conditions   |  Privacy verklaring & Cookies