Filter op

De Heidebijtjes

Buitenschoolse opvang

Samen met OBS Ayundo en ICBS de Octant heeft Babino een samenwerkingsverband. Bij OBS Ayundo bieden wij peuteropvang (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-13 jaar) aan. Buitenschoolse opvang BSO de Heidebijtjes heeft een mooie groepsruimte die uitdagend ingedeeld is en aansluit bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen. De groep wordt afhankelijk van de groepsgrootte begeleid door maximaal twee pedagogisch medewerkers. Nadat de pedagogisch medewerkers de kinderen uit school hebben gehaald, eten en drinken we gezamenlijk met elkaar. Zowel tijdens de voorschoolse- als de naschoolse opvang zal er een overdracht zijn met de leerkracht. Er worden dagelijks verschillende activiteiten en workshops aangeboden, zoals bijvoorbeeld koken, badminton of drama. Het buitenterrein van de Ayundo zal dagelijks gebruikt worden voor sport- en spelactiviteiten.

Vrijheidscontract

In overleg met de pedagogisch medewerker kan er een vrijheidscontract worden afgesloten. Aan de hand van dit contract mag het kind vanaf 8 jaar zelfstandig een aantal activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld zonder begeleiding buiten spelen of zelfstandig van de BSO naar huis toe gaan. Dit contract wordt in nauw overleg met de ouder(s)/verzorger(s) en de pedagogisch medewerker afgesloten op het moment dat uw kind hieraan toe is.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties maken wij verschillende leuke uitstapjes. Dit kan variëren van een bezoek aan het dierenpark Artis, een middagje bowlen of hutten bouwen in het bos. We willen benadrukken dat vakantie ook écht de vrije tijd van kinderen is waarin geborgenheid en plezier centraal staan.

Vervoer

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers of één van de chauffeurs van Babino uit school gehaald. De kinderen worden lopend, fietsend, met de bakfiets of auto opgehaald. Dit is afhankelijk van de afstand en de openingstijden van de scholen. Tijdens het vervoer staat veiligheid absoluut voorop!

PEDAGOGISCHE UITWERKING
INSPECTIERAPPORT
Tarieven

Adresgegevens

BSO De Heidebijtjes
Blauwe Ring 91
1566 MX Assendelft
(Eigen ingang, bereikbaar via de Rode Ring 152)

Telefoon: 06 30 61 17 34
LRK nr.: 195384593

Openingstijden

Voorschoolse opvang:
Dinsdag
Geopend van 07.00- begintijd school

Naschoolse opvang:
Maandag t/m vrijdag
Geopend van eindtijd school-18.30 uur

Vakantieopvang/studiedagen*:
Maandag t/m vrijdag
Geopend van 07.00/08.30-18.30 uur
*opvang bij BSO Brandakker

IKC Scholen

OBS Ayundo

Babino B.V.
Peuteropvang Zaanstad B.V.

Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan
Telefoon: 075-2020389
E-mail: info@babino.nl

© copyright Babino B.V. 2018   |   All Rights Reserved   |   Algemene voorwaarden  |  General terms and conditions   |  Privacy verklaring & Cookies