Filter op

Dynamica Molenwerf

Buitenschoolse opvang

Bij buitenschoolse opvang Dynamica Molenwerf vormen wij samen met SO Dynamica XL en CBS een integraal kindcentrum (IKC). Een integraal kindcentrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan. Binnen het IKC worden baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar in één doorgaande lijn gevolgd.

Buitenschoolse opvang

BSO Dynamica Molenwerf heeft de beschikking over het speellokaal. Deze ruimte wordt dagelijks omgebouwd tot geschikte BSO ruimte waarbij huiselijkheid centraal staat. De groep wordt afhankelijk van de groepsgrootte begeleid door maximaal twee pedagogisch medewerkers. Nadat de pedagogisch medewerkers de kinderen uit school hebben gehaald, eten en drinken we gezamenlijk met elkaar. Er zal een overdracht zijn met de leerkracht voordat de kinderen bij ons komen voor de naschoolse opvang. Er worden dagelijks verschillende activiteiten en workshops aangeboden. Aan het einde van de middag is er de mogelijkheid tot vrij spel en buiten spelen.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties maken wij verschillende leuke uitstapjes indien dit mogelijk is. Dit kan variëren van een bezoek aan het dierenpark Artis, een middagje bowlen of hutten bouwen in het bos. We willen benadrukken dat vakantie ook écht de vrije tijd van kinderen is waarin geborgenheid en plezier centraal staan.

Vervoer

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers of één van de chauffeurs van Babino uit school gehaald. De kinderen worden lopend, fietsend, met de bakfiets of auto opgehaald. Dit is afhankelijk van de afstand en de openingstijden van de scholen. Tijdens het vervoer staat veiligheid absoluut voorop!

PGB

Het is ook mogelijk om de buitenschoolse opvang vanuit het PGB te betalen. U heeft dan geen recht op Kinderopvangtoeslag.

AWBZ indicatie

Odion verzorgt ook naschoolse opvang voor Dynamica Molenwerf. Dit is alleen voor kinderen met een AWBZ- indicatie. Indien u geen indicatie heeft kan Babino de opvang verzorgen. U ontvangt dan Kinderopvangtoeslag.

PEDAGOGISCHE UITWERKING
INSPECTIERAPPORT

Adresgegevens

BSO Dynamica Molenwerf
Molenwerf 1c
1541 WR Koog a/d Zaan

Telefoon: 06 31 78 88 35
LRK nr.: 232150266

Openingstijden

Naschoolse opvang:
Maandag t/m vrijdag
Geopend van eindtijd school-18.00 uur

Vakantieopvang/studiedagen:
Maandag t/m vrijdag
Geopend van 08.00-18.00 uur

IKC School

Dynamica XL

Babino B.V.
Peuteropvang Zaanstad B.V.

Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan
Telefoon: 075-2020389
E-mail: info@babino.nl

© copyright Babino B.V. 2018   |   All Rights Reserved   |   Algemene voorwaarden  |  General terms and conditions   |  Privacy verklaring & Cookies