Filter op

Herman Gorter

Kinderdagverblijf

Bij Kinderopvang Herman Gorter vormen wij samen met OBS Herman Gorter een integraal kindcentrum (IKC). Een integraal kindcentrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan. Binnen het IKC worden baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar in één doorgaande lijn gevolgd. Bij de Herman gorter bieden wij momenteel peuteropvang (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-13 jaar) aan.  Vanaf 19 oktober 2020 openen wij op deze locatie ook een kinderdagverblijf (0-4 jaar).

Inschrijven is mogelijk via de inschrijfbutton op onze website. Wanneer de locatie gaat openen nemen wij contact met u hierover op en plannen wij een rondleiding.

Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf wordt gevestigd in het nieuwe schoolgebouw van de Herman Gorter aan de Burgemeester Smitstraat in Zaandam. Babino biedt hier naast kinderdagverblijf ook peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. Aansluitend aan de groepsruimte krijgen wij een eigen speelruimte waar wij dagelijks gebruik van gaan maken.

Babino besteedt extra aandacht aan de ontwikkeling van baby’s. Kijken, luisteren, voelen en ontdekken zijn bijvoorbeeld belangrijke aandachtsgebieden in de vroege ontwikkeling. Daarnaast zijn we actief met verschillende activiteiten om zowel de grove als de fijne motoriek te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om de veiligheid van deze kinderen met een jonge leeftijd te waarborgen. Kinderen komen jong al in aanraking met verschillende ontwikkelingsgebieden. De taalvaardigheid van de kinderen wordt bijvoorbeeld extra geprikkeld. Ze horen verhaaltjes, zingen liedjes en doen taalspelletjes wat aansluit om hun eigen niveau. Kleinschaligheid staat centraal waardoor er een goede vertrouwensband is met de pedagogisch medewerkers. Op de locaties wordt er actief gewerkt met verschillende thema’s en is de ouderbetrokkenheid groot.

Stamgroep

De dagopvang gaat uit één verticale stamgroep bestaan voor 16 kinderen in de leeftijdscategorie 0-4 jaar. Deze groep zal door maximaal 3 pedagogisch medewerkers begeleid worden.

PEDAGOGISCHE UITWERKING
INSPECTIERAPPORT
Tarieven

Adresgegevens

KDV Herman Gorter

Burgemeester Smitstraat 2A

1501 RP Zaandam

Telefoon: 06 82 30 99 94
LRK nr.: 254176215

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
geopend van 07.00-18.30 uur

IKC School

OBS Herman Gorter

Babino B.V.
Peuteropvang Zaanstad B.V.

Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan
Telefoon: 075-2020389
E-mail: info@babino.nl

© copyright Babino B.V. 2018   |   All Rights Reserved   |   Algemene voorwaarden  |  General terms and conditions   |  Privacy verklaring & Cookies