Assendelft Sport

Buitenschoolse opvang

Sport BSO Babino is gevestigd op het sportterrein van V.V. Assendelft. Op deze unieke locatie worden allerlei activiteiten georganiseerd die gericht zijn op sport en spel, waar het presteren niet centraal staat maar juist het plezier met elkaar zo belangrijk is.

Wij hebben een huiselijke groepsruimte gecreëerd in de rechtervleugel van de sportkantine. Daarnaast maken wij gebruik van het kunstgrasveld en de overige sportvelden. Er is één verticale groep van maximaal 20 kinderen, die begeleid wordt door een sportinstructeur en een pedagogisch medewerker.

Als de kinderen uit school komen eten en drinken we gezamenlijk met elkaar. Daarna worden op de velden verschillende sportactiviteiten aangeboden.

Even geen zin in sport? Geen probleem. Ook binnen kunnen we allerlei activiteiten aanbieden. Maar even gewoon lekker zelf spelen is natuurlijk ook mogelijk. Op deze manier is er voor alle kinderen iets te beleven op de sport BSO.


Vrijheidscontract

In overleg met de pedagogisch medewerk(st)ers kan er een vrijheidscontract worden afgesloten. Aan de hand van dit contract mag het kind zelfstandig een aantal activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld zonder begeleiding op de sportvelden spelen of zelfstandig vanuit school naar de BSO komen. Dit contract wordt in nauw overleg met de ouder(s) en de pedagogisch medewerk(st)ers afgesloten op het moment dat het kind er aan toe is.

Vakantie-opvang

Tijdens de schoolvakanties worden er verschillende uitdagende activiteiten aangeboden en uitstapjes gemaakt. We willen benadrukken dat vakantie ook écht de vrije tijd van kinderen is, waarin geborgenheid en plezier centraal staan.


Vervoer

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers of één van de chauffeurs van Babino uit school gehaald. De kinderen worden lopend, fietsend, met de bakfiets of auto opgehaald. Dit is afhankelijk van de afstand en de openingstijden van de scholen. Tijdens het vervoer staat veiligheid absoluut voorop!

Brede school activiteiten

In samenwerking met De Regenboog, De Rank, De Dorpsakker en Ippel Stippel organiseert Babino brede school activiteiten. Kijkt u hier voor het activiteitenaanbod.

Scholen

Wij halen kinderen op van onderstaande scholen:
- BS De Regenboog Locatie Brandakkerstraat
- BS De Regenboog Locatie Vermeulenstraat
- CBS De Rank Locatie Assendelft
- OBS De Dorpsakker Noord
- OBS De Dorpsakker Zuid
- RK De Bijenkorf

Adresgegevens

Sport BSO Assendelft
Dorpsstraat 253b
1566 BA Assendelft


Telefoon: 06 15 49 97 94
LRK nr.: 114996659


Openingstijden

Voorschoolse opvang

Ma/di/do 07.00 uur-aanvang scholen
Woe/vrij* 07.00 uur-aanvang scholen
(*alleen bij voldoende aanmeldingen)


Naschoolse opvang

Ma t/m vrij Eindtijd scholen-18.30 uur


Vakantiedagen/studiedagen

Maandag tot en met vrijdag 07.00-08.30 uur
Maandag tot en met vrijdag 08.30-18.30 uur

Scholen

Basisschool De Regenboog CBS De Rank