Hoofddorp

 

Deze kleurrijke locatie is samen met de buitenschoolse opvang gelegen in twee groepsruimtes aan de Hammerskjöldstraat in de wijk Pax. Broertjes en zusjes van het kinderdagverblijf en de BSO kunnen elkaar op deze manier tijdens de opvang bezoeken. Er is een aansluitende buitenruimte waar we dagelijks gebruik van zullen maken.

De dagopvang bestaat uit één verticale stamgroep voor kinderen van 0-4 jaar, die begeleid wordt door maximaal 2 pedagogisch medewerkers. U kunt op deze locatie kiezen uit hele dagopvang en halve dagopvang. 
Kleinschaligheid staat centraal, waardoor er een goede vertrouwensband is met de pedagogisch medewerkers. Op deze locatie wordt actief gewerkt met verschillende thema’s. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich bij ons op de opvang thuis voelen.

Babino besteedt extra aandacht aan de ontwikkeling van baby’s. Kijken, luisteren, voelen en ontdekken zijn bijvoorbeeld belangrijke aandachtsgebieden in de vroege ontwikkeling. Daarnaast zijn we actief met verschillende activiteiten om zowel de grove als de fijne motoriek te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om de veiligheid van deze kinderen met een jonge leeftijd te waarborgen. Er is daarom onder andere een afgezette babyhoek aanwezig.

Kinderen in de peuterleeftijd worden in kleine stapjes voorbereid op het basisonderwijs. Ze gaan leren om in de kring te werken, naar elkaar te luisteren, samen te spelen, maar krijgen ook een gericht taalaanbod.

Op een speelse manier gaan ze grip krijgen op de wereld en zorgen wij ervoor dat de overgang naar de kleuterklas zo klein mogelijk wordt gemaakt.

Adresgegevens

Babino Kinderopvang Hoofddorp
Hammarskjöldstraat 232
2131 VN  Hoofddorp

Telefoon: 06 54 72 21 66
LRK nr.: 161738060


Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
07.00 - 18.30 uur