Voorzaan Haven

Kinderdagverblijf

Deze mooie locatie is samen met de buitenschoolse opvang gelegen in
in twee groepsruimtes en de aansluitende hal  van Voorzaan Haven. De ruimtes van de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf worden gescheiden door een schuifdeur, waardoor broertjes en zusjes elkaar op de opvang kunnen bezoeken.  De locatie bevindt zich naast de speeltuinvereniging, waar we optimaal gebruik van zullen maken. 

Kleinschaligheid staat centraal, waardoor er een goede vertrouwensband is met de pedagogisch medewerkers. Op deze locatie wordt actief gewerkt met verschillende thema’s.

Er is een doorgaande leerlijn met de scholen, waardoor kinderen al tijdig in kleine stapjes worden voorbereid op het basisonderwijs. De oudste kinderen zullen af en toe een kijkje gaan nemen bij de kleutergroepen.
Wij sluiten dan ook aan bij de visie dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich bij ons op de opvang thuis voelen.
U kunt op deze locatie kiezen uit hele dagopvang en halve dagopvang.

De dagopvang bestaat uit één verticale stamgroep voor kinderen van 0-4 jaar, die begeleid wordt door maximaal 3 pedagogisch medewerkers.

 

Adresgegevens

KDV Voorzaan Haven
Baltischestraat 25
1506 NM Zaandam

Telefoon: 06 50 88 97 89
LRK nr.: 154162681


Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
07.00 - 18.30 uur

Scholen

OBS Voorzaan