Sport BSO De Omzoom (4-13 jaar)

Buitenschoolse opvang

Babino verhuist samen met Korfbalvereniging Furore naar het nieuwe  Sportcomplex ‘De Omzoom’ in Saendelft. Op deze unieke locatie worden allerlei activiteiten georganiseerd die gericht zijn op sport en spel, waar het presteren niet centraal staat, maar juist het plezier met elkaar zo belangrijk is.

Even geen zin in sport? Geen probleem. Ook binnen organiseren wij allerlei activiteiten, maar gewoon even lekker zelf spelen is natuurlijk ook mogelijk. Op deze manier is er voor alle kinderen iets te beleven op de BSO.

Wilt u uw kind inschrijven? Wees er dan snel bij, want er is slechts plaats voor 20 kinderen per dag.


Vrijheidscontract

In overleg met de pedagogisch medewerk(st)ers kan er een vrijheidscontract worden afgesloten. Aan de hand van dit contract mag het kind zelfstandig een aantal activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld zonder begeleiding op de sportvelden spelen of zelfstandig vanuit school naar de BSO komen. Dit contract wordt in nauw overleg met de ouder(s) en de pedagogisch medewerk(st)ers afgesloten op het moment dat het kind er aan toe is.


Vakantie-opvang

Tijdens de schoolvakanties worden er verschillende uitdagende activiteiten aangeboden en uitstapjes gemaakt. We willen benadrukken dat vakantie ook écht de vrije tijd van kinderen is, waarin geborgenheid en plezier centraal staan.


Vervoer

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers of één van de chauffeurs van Babino uit school gehaald. De kinderen worden lopend, fietsend, met de stint of auto opgehaald. Dit is afhankelijk van de afstand en de openingstijden van de scholen. Tijdens het vervoer staat veiligheid absoluut voorop!


Scholen

Wij halen kinderen op van onderstaande scholen:
- OBS de Delta
- CBS de Oceaan
- CBS het Koraal
- OBS Ayundo
- OBS de Meander
- CBS de Octant
- RK De Bijenkorf

Adresgegevens

Sportpark ‘De Omzoom’
Jaap Bootpad 2
1567 DA Assendelft

Telefoon: 06-50549667
LRK nr.: 114097082


Openingstijden

Naschoolse opvang

Maaandag t/m donderdag
eindtijd scholen-18.30 uur


Vakantiedagen en studiedagen

Maandag tot en met vrijdag 08.30-18.30 uur