BSO Oranje Nassau

Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang vindt plaats in een groepsruimte in het hoofdgebouw van de Oranje Nassau school.

Voorschoolse opvang

Wij bieden voorschoolse opvang aan vanaf 07.00 uur. De opvang is inclusief ontbijt. Er zal overdracht met de leerkracht plaatsvinden.

 

Naschoolse opvang

De locatie heeft een uitdagende speelruimte die gericht is op de verschillende leeftijden van de kinderen. Samen met leeftijdsgenootjes kunnen kinderen dagelijks deelnemen aan verschillende activiteiten gericht op sport, muziek en creativiteit. De oudste kinderen zullen gestimuleerd worden tot zelfstandigheid.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties maken wij verschillende leuke uitstapjes. Dit kan variëren van een bezoek aan het dierenpark Artis, een middagje bowlen of hutten bouwen in het bos.

Vrijheidscontract

In overleg met de pedagogisch medewerk(st)ers kan er een vrijheidscontract worden afgesloten. Aan de hand van dit contract mag het kind zelfstandig een aantal activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld zonder begeleiding buiten spelen of zelfstandig van de BSO naar huis toe gaan. Dit contract wordt in nauw overleg met de ouder(s) en de pedagogisch medewerk(st)ers afgesloten op het moment dat het kind er aan toe is.

Vakantie-opvang

Tijdens de schoolvakanties worden er verschillende uitdagende activiteiten aangeboden en uitstapjes gemaakt. We willen benadrukken dat vakantie ook écht de vrije tijd van kinderen is, waarin geborgenheid en plezier centraal staan.

Vervoer

De kinderen worden door pedagogisch medewerkers lopend uit school opgehaald. Kinderen dragen tijdens het lopen een fluorescerend hesje. Tijdens het ophalen van de kinderen staat veiligheid absoluut voorop!


Adresgegevens

Burgemeester Amersfoordtlaan 61
1171 DM Badhoevedorp

Telefoon: 06 22 53 16 11
LRK nr.: 199290982

 

Openingstijden

Voorschoolse opvang

07.00 – 08.30 uur

Naschoolse opvang

Eindtijd school – 18.30 uur

Vakantieopvang/studiedagen

08.00-18.30 uur