Wie is Babino

Babino is een kinderopvangorganisatie die al vele jaren actief is in de branche. Er zijn verschillende vestigingen van Babino in de regio Zaanstad en de Haarlemmermeer. Babino biedt professionele opvang aan in een vertrouwde omgeving. Ieder kind is uniek bij ons en veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop!

 Babino is een open en flexibele organisatie die zich richt op kwaliteit en professionaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen beseffen wij ons goed dat het pedagogisch beleid nooit af zal zijn, daarom zijn wij constant opzoek naar verbetering.

Babino B.V. biedt verschillende vormen van kinderopvang zoals:

Kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar

 • Halve dagopvang
 • Hele dagopvang
 • Flexibele opvang

Peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar

 • Voorschoolse opvang
 • Naschoolse opvang
 • Vakantie opvang
 • Flexibele opvang
 • Opvang tijdens studiedagen

Op veel locaties groeien wij naar een Integraal Kindcentrum (IKC). Wij kunnen wel zeggen dat Babino voorop loopt met de ontwikkeling naar integrale kind centrums.

Een IKC is een plek waar iedereen samen werkt vanuit één visie, één team en één plan. Binnen het IKC worden baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar in één doorgaande lijn gevolgd. 
Babino vormt deze IKC samen met twee schoolbesturen:

 • Zaan Primair
 • Meer Primair

Bij Babino vinden wij het contact met de ouders/verzorgers erg belangrijk, samen zijn wij partners in de opvoeding van het kind. Met name voor de ontwikkeling van de kinderen is het van belang dat dit zorgvuldig voorloopt. Daarom staan wij altijd open voor vragen en/of opmerkingen. 

Babino wil een veilige en vertrouwde omgeving creëren zodat de kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en ontplooien. Ieder kind is bij Babino uniek!

Pedagogisch beleid

Algemeen pedagogisch beleidsplan

In het pedagogisch beleidsplan leest u alles over de werkwijze van Babino.
Het pedagogisch beleidsplan van Babino is gebaseerd op de vier competenties, zoals zij genoemd worden in het kwaliteitsconvenant van de Branchevereniging Kinderopvang en de Belangenvereniging Ouders in de Kinderopvang (BOINK). In het pedagogisch beleidsplan lichten wij onze visie op pedagogisch handelen en onze doelen toe.

Algemeen pedagogisch beleidsplan

Pedagogisch werkplan

Naast het algemeen beleidsplan, heeft elke vestiging een eigen pedagogisch werkplan die op de locatie is gericht. Hierin staat o.a. informatie over de dagindeling en de groepssamenstelling beschreven.

Coachingsplan 2021

Ook dit jaar heeft Babino weer een coachingsplan opgesteld. In het coachinsplan valt te lezen hoe Babino de ureninzet voor coaching en beleidsontwikkeling over de verschillende locaties heeft verdeeld. Bekijk coachingsplan

Oudercommissie

Door middel van de oudercommissie hebben ouders inspraak in de kinderopvang. In deze commissie komen zaken als het pedagogisch beleidsplan, veiligheid en huisregels aan bod.

De oudercommissie bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 ouders per locatie. Ouders worden tijdens het intakegesprek geïnformeerd over de oudercommissie en middels een brief gevraagd om zich kandidaat te stellen.

Wat doet een oudercommissie:

 • Min. 4 keer per jaar vergaderen,
 • Thema-avond organiseren,
 • Helpen bij de organisatie van zomerfeest & sinterklaasfeest,
 • Meedenken over het pedagogisch werkplan,
 • Aanspreekpunt zijn voor ouders.

Vacatures

Bij Babino zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste en tegelijkertijd professionele collega’s.

Ben jij of ken jij de juiste persoon?
Neem dan een kijkje in de onderstaande vacatures:

Voor onze IKC locatie in Abbenes zijn wij opzoek naar een pedagogisch medewerker voor de voorschoolse- en buitenschoolse opvang.
(
3 middagen per week BSO en 4 VSO diensten per week, minimaal 18,75 uur per week)

Over de locatie:

Op deze locatie vormen wij samen met de school een integraal kind centrum (IKC). Een integraal kind centrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan.
Binnen het IKC worden baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar in één doorgaande lijn gevolgd. Bij IKC de Lente bieden wij kinderdagverblijf (0- 4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-13 jaar) aan.

Het IKC heeft een eigen stamgroep in de basisschool. De kleurrijke stamgroep is uitdagend ingedeeld en sluit aan bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen. De groep bestaat uit maximaal 20 kinderen per groep, die afhankelijk van de groepsgrootte begeleid wordt door één of twee pedagogisch medewerkers.

Nadat de pedagogisch medewerkers de kinderen uit school hebben gehaald, eten en drinken we gezamenlijk met elkaar. Zowel tijdens de voorschoolse- als de naschoolse opvang zal er een overdracht zijn met de leerkracht. Er worden dagelijks verschillende activiteiten en workshops aangeboden, zoals bijvoorbeeld koken, badminton of drama.

 

Wat ga je doen?
Werken met kinderen, ze entertainen, creatief zijn, een glimlach tevoorschijn toveren, dat is wat jou blij maakt, met gemak organiseer jij de leukste activiteiten en soms doe je spontaan mee, je houdt de veiligheid altijd in het oog en zorgt voor de begeleiding.
Je komt te werken in een hecht team. Er wordt hard gewerkt maar op z’n tijd ook veel gelachen.
Wij willen graag dat de kinderen vrolijk en blij zijn en dat hun ouders tevreden zijn, maar zeker ook dat de medewerkers van Babino blij en tevreden zijn. .

Handig om te weten
De werktijden zijn tussen 14.00 uur en 18:30 uur. Tijdens schoolvakanties werk je soms ook hele dagen. Naast het werken op de BSO zou het kunnen voorkomen dat je roulerend ook enkele VSO diensten van 07:30 uur tot 08:45 uur draait. Dit regel je onderling met je team.

Daarom bieden wij jou:

 • Een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Een baan bij een jonge, open, snelgroeiende organisatie
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw loopbaan.
 • Een salaris in schaal 6 volgens cao Kinderopvang van € 2.116,- tot € 2.887,- bruto per maand bij 36 uur per week.


Functie-eisen:

 • Beschik je over een pedagogische opleiding (minimaal MBO 3) conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt?
 • Ben je actief, enthousiast en creatief ?
 • Ben je iemand die blij wordt van het entertainen van een groep kinderen?
 • Ben je een teamspeler, klantgericht, open en kan je goed communiceren?
 • heb je oog voor de gezondheid en veiligheid van de aan jou toevertrouwde kinderen?

 

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken, dan zien wij jouw mail met CV en een korte motivatie met daarin jouw beschikbaarheid graag verschijnen! personeelszaken@babino.nl

Hopelijk kunnen we dan snel kennismaken!

Voor onze locatie  BSO Herman Gorter zijn wij op zoek naar een:
pedagogisch medewerker voor de BSO en VSO
voor 5 middagen en 5 ochtenden: minimaal 25 uur per week.

Over de locatie:
Bij de Herman Gorter vormen wij samen met OBS Herman Gorter een integraal kind centrum (IKC). Een integraal kind centrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan. Binnen het IKC worden baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar in één doorgaande lijn gevolgd. Bij deze locatie bieden wij peuter opvang (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-13 jaar) aan.
Buitenschoolse opvang
BSO Herman Gorter heeft twee mooie groepsruimtes in de dependance van school, daarnaast beschikken we over nog een groepsruimte in het hoofdgebouw. Deze mooie stamgroepen zijn uitdagend ingedeeld en sluit aan bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen. De groepen worden afhankelijk van de groepsgrootte begeleid door maximaal zes pedagogisch medewerkers. Nadat de pedagogisch medewerkers de kinderen uit school hebben gehaald,  eten en drinken we gezamenlijk met elkaar. Zowel tijdens de voorschoolse- als de naschoolse opvang zal er een overdracht zijn met de leerkracht. Er worden dagelijks verschillende activiteiten en workshops aangeboden.
Het schoolplein van Herman Gorter zal dagelijks gebruikt worden voor sport- en spelactiviteiten.

Dit is wat je doet:
Werken met kinderen, ze entertainen, creatief zijn, een glimlach tevoorschijn toveren, dat is wat jou blij maakt, met gemak organiseer jij de leukste activiteiten en soms doe je spontaan mee, je houdt de veiligheid altijd in het oog en zorgt voor de begeleiding.
Handig om te weten*
De werktijden in de middag op de BSO zijn tussen 13.30 uur en 18:00 uur
Naast het werken op de BSO zijn er ook vijf VSO diensten van 07:00 uur tot 08:15 uur,
Tijdens schoolvakanties werk je soms ook hele dagen, dit gaat in overleg met het team.

Ons aanbod
Je komt te werken in een hecht team. Er wordt hard gewerkt maar op z’n tijd ook veel gelachen. Wij willen graag dat de kinderen en hun ouders tevreden zijn, maar zeker ook de medewerkers van Babino.

Daarom bieden wij jou:
Een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot verlenging.
Een baan bij een jonge, open, snelgroeiende organisatie
De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw loopbaan.
Een salaris in schaal 6 volgens cao € 2.116,- tot € 2.887,- bruto per maand bij 36 uur per week.

Ben jij:
actief, enthousiast en creatief ?
iemand die blij wordt van het entertainen van een groep kinderen?
een teamspeler, klantgericht, open en kan je goed communiceren?
Beschik je over een sport- of pedagogische opleiding (minimaal MBO-3) conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt?
heb je oog voor de gezondheid en veiligheid van de aan jou toevertrouwde kinderen?

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken, dan zien wij jouw mail met CV en een korte motivatie met daarin jouw beschikbaarheid graag verschijnen! personeelszaken@babino.nl

Hopelijk kunnen we dan snel kennismaken!

Voor onze IKC locatie in Abbenes zijn wij per 1 augustus, voor een tijdelijke invulling, opzoek naar een pedagogisch medewerker voor de buitenschoolse opvang. (5 middagen per week BSO, minimaal 17 uur per week) met uitzicht op verlenging op een andere locatie in de Haarlemmermeer.

Over de locatie:

Op deze locatie vormen wij samen met de school een integraal kind centrum (IKC). Een integraal kind centrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan.
Binnen het IKC worden baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar in één doorgaande lijn gevolgd. Bij IKC de Lente bieden wij kinderdagverblijf (0- 4 jaar), peuter opvang (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-13 jaar) aan.

Het IKC heeft een eigen stamgroep in de basisschool. De kleurrijke stamgroep is uitdagend ingedeeld en sluit aan bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen. De groep bestaat uit maximaal 20 kinderen per groep, die afhankelijk van de groepsgrootte begeleid wordt door één of twee pedagogisch medewerkers.

Nadat de pedagogisch medewerkers de kinderen uit school hebben gehaald, eten en drinken we gezamenlijk met elkaar. Zowel tijdens de voorschoolse- als de naschoolse opvang zal er een overdracht zijn met de leerkracht. Er worden dagelijks verschillende activiteiten en workshops aangeboden, zoals bijvoorbeeld koken, badminton of drama.

 

Wat ga je doen?
Werken met kinderen, ze entertainen, creatief zijn, een glimlach tevoorschijn toveren, dat is wat jou blij maakt, met gemak organiseer jij de leukste activiteiten en soms doe je spontaan mee, je houdt de veiligheid altijd in het oog en zorgt voor de begeleiding.
Je komt te werken in een hecht team. Er wordt hard gewerkt maar op z’n tijd ook veel gelachen.
Wij willen graag dat de kinderen vrolijk en blij zijn en dat hun ouders tevreden zijn, maar zeker ook dat de medewerkers van Babino blij en tevreden zijn. .

Handig om te weten
De werktijden zijn tussen 14.00 uur en 18:30 uur. Tijdens schoolvakanties werk je soms ook hele dagen. Naast het werken op de BSO zou het kunnen voorkomen dat je roulerend ook enkele VSO diensten van 07:30 uur tot 08:45 uur draait. Dit regel je onderling met je team.

Daarom bieden wij jou:

 • Een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Een baan bij een jonge, open, snelgroeiende organisatie
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw loopbaan.
 • Een salaris in schaal 6 volgens cao Kinderopvang van € 2.116,- tot € 2.887,- bruto per maand bij 36 uur per week.


Functie-eisen:

 • Beschik je over een pedagogische opleiding (minimaal MBO 3) conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt?
 • Ben je actief, enthousiast en creatief ?
 • Ben je iemand die blij wordt van het entertainen van een groep kinderen?
 • Ben je een teamspeler, klantgericht, open en kan je goed communiceren?
 • heb je oog voor de gezondheid en veiligheid van de aan jou toevertrouwde kinderen?

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken, dan zien wij jouw mail met CV en een korte motivatie met daarin jouw beschikbaarheid graag verschijnen! personeelszaken@babino.nl

Hopelijk kunnen we dan snel kennismaken!

Voor onze locatie PO Westzaan zijn wij opzoek naar een pedagogisch medewerker peuter opvang voor minimaal 12 uur per week

Over de locatie Peuteropvang Westzaan:
Deze locatie beschikt over een ruime groepsruimte die gelegen is in een eigen pand op het schoolplein van OBS de Kroosduiker. Daarnaast beschikken wij over een eigen buitenruimte waar wij regelmatig te vinden zijn.
Gedurende de reguliere schoolweken komen de peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar twee ochtenden in de week naar de peuter opvang. Samen met vriendjes en vriendinnetjes komen de kinderen genieten van de opvang en de activiteiten die Babino te bieden heeft. Ze leren samen spelen, samen delen, ontwikkelen de motoriek en krijgen een gericht taalaanbod. Wij hebben de beschikking over een eigen buitenruimte gelegen op de patio van de school. Deze afgesloten buitenruimte biedt extra veiligheid en is ingericht voor kinderen van 0-4 jaar.
Peuterplein
Om de doorgaande leerlijn naar de basisschool te bevorderen werkt Babino met de methode ‘Peuterplein’.  Peuterplein stimuleert de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge kinderen door middel van leuke materialen en gevarieerde activiteiten. Samen ontdekken ze spelenderwijs de wereld om hen heen. Het programma biedt een rijk en gevarieerd aanbod om de peuters optimaal te stimuleren in hun sociaal-emotionele ontwikkeling, taal, motoriek, voorbereidend rekenen en muziek.

Wij zoeken:
Een medewerker die uitstekend in staat om uitdagende activiteiten te organiseren voor de peuters;
Een medewerker die niet alleen oog heeft voor het individuele kind maar ook voor de groep;
Een medewerker die beschikt over de juiste interactievaardigheden en deze kan toepassen tijdens het contact met kinderen en ouders;
Een medewerker die klantgericht en representatief is;
Een medewerker die flexibel inzetbaar is en kan snel schakelen;
Een medewerker die wil meedenken om de opvang te blijven vernieuwen om zodoende de kwaliteit van de opvang te waarborgen.

Functie eisen:
Een afgeronde pedagogische opleiding op minimaal MBO 3 niveau of een diploma kwalificerend voor het werken op een peuteropvanglocatie en in het bezit van een VVE certificaat.(Piramide is pré)
Relevante ervaring in de peuteropvang;
Woonachtig is in de Zaanstreek;
Assertief en innovatief is, punctueel werkt en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;
Kennis van en inzicht heeft in groepsdynamische processen;
Sociale vaardigheden bezit voor het motiveren, stimuleren en instrueren van kinderen;
Bij voorkeur in het bezit is van Rijbewijs B;
Taal op 3F niveau.

Wat bieden wij:
Een salaris conform CAO Kinderopvang; (€ 2.116,- tot € 2.887,- per maand bij 36-urige werkweek.)
Werken in een betrouwbare en huiselijke sfeer;
Weken bij een jonge, kleinschalige organisatie met korte lijnen;
Werken in een zelfsturend, enthousiast en ondernemend team;
Mogelijke deelname aan inspirerende cursussen en trainingen.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken, dan zien wij jouw mail met CV en een korte motivatie met daarin jouw beschikbaarheid graag verschijnen! personeelszaken@babino.nl

Hopelijk kunnen we dan snel kennismaken!

Voor onze locatie PO de Heijdebijtjes zijn wij per 23 augustus opzoek naar een pedagogisch medewerker peuter opvang voor minimaal 17 uur per week (tijdelijk 5 ochtenden, gaat later over naar 4 ochtenden per week)

Over de locatie:
Deze kleurrijke locatie heeft een mooie groepsruimte in OBS Ayundo. Babino biedt hier naast peuter opvang ook buitenschoolse opvang aan. Gedurende de  reguliere schoolweken komen de peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar twee ochtenden per week naar de peuter opvang. Samen met vriendjes en vriendinnetjes komen de kinderen genieten van de opvang en de activiteiten die Babino te bieden heeft. Ze leren samenspelen, samen delen, ontwikkelen de motoriek en krijgen een gericht taalaanbod. Wij hebben de beschikking over een eigen buitenruimte aansluitend aan de groepsruimte.

Peuterplein
Om de doorgaande leerlijn naar de basisschool te bevorderen werkt Babino met de methode ‘Peuterplein’. Peuteropvang De Heidebijtjes biedt specifieke VVE-plaatsen voor doelgroepkinderen aan. Peuterplein stimuleert de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge kinderen door middel van leuke materialen en gevarieerde activiteiten. Samen ontdekken ze spelenderwijs de wereld om hen heen. Het programma biedt een rijk en gevarieerd aanbod om de peuters optimaal te stimuleren in hun sociaal- emotionele ontwikkeling, taal, motoriek, voorbereidend rekenen en muziek

Wij zoeken:
Een medewerker die uitstekend in staat om uitdagende activiteiten te organiseren voor de peuters;
Een medewerker die niet alleen oog heeft voor het individuele kind maar ook voor de groep;
Een medewerker die beschikt over de juiste interactievaardigheden en deze kan toepassen tijdens het contact met kinderen en ouders;
Een medewerker die klantgericht en representatief is;
Een medewerker die flexibel inzetbaar is en kan snel schakelen;
Een medewerker die wil meedenken om de opvang te blijven vernieuwen om zodoende de kwaliteit van de opvang te waarborgen.

Functie eisen:
Een afgeronde pedagogische opleiding op minimaal MBO 3 niveau of een diploma kwalificerend voor het werken op een peuteropvanglocatie en in het bezit van een VVE certificaat.(Piramide is pré)
Relevante ervaring in de peuteropvang;
Woonachtig is in de Zaanstreek;
Assertief en innovatief is, punctueel werkt en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;
Kennis van en inzicht heeft in groepsdynamische processen;
Sociale vaardigheden bezit voor het motiveren, stimuleren en instrueren van kinderen;
Bij voorkeur in het bezit is van Rijbewijs B;
Taal op 3F niveau.

Wat bieden wij:
Een salaris conform CAO Kinderopvang; (€ 2.116,- tot € 2.887,- per maand bij 36-urige werkweek.)
Werken in een betrouwbare en huiselijke sfeer;
Weken bij een jonge, kleinschalige organisatie met korte lijnen;
Werken in een zelfsturend, enthousiast en ondernemend team;
Mogelijke deelname aan inspirerende cursussen en trainingen.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken, dan zien wij jouw mail met CV en een korte motivatie met daarin jouw beschikbaarheid graag verschijnen! personeelszaken@babino.nl

Hopelijk kunnen we dan snel kennismaken!

Voor onze locatie PO Herman Gorter zijn wij per 23 augustus opzoek naar een pedagogisch medewerker peuter opvang voor minimaal 29 uur per week: dit betreft een tijdelijke vacature voor 3 ochtenden en 2 hele dagen.

Over de locatie: Peuteropvang
Deze mooie locatie beschikt over twee mooie groepsruimtes in OBS Herman Gorter.  Babino biedt hier naast peuter opvang ook buitenschoolse opvang aan. Gedurende de reguliere schoolweken komen de peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar twee dagdelen in de week naar de peuter opvang. Samen met vriendjes en  vriendinnetjes komen de kinderen genieten van de opvang en de activiteiten die Babino te bieden heeft. Ze leren samen spelen, samen delen, ontwikkelen de motoriek en krijgen een gericht taalaanbod. We maken gebruik van een eigen speelplaats aansluitend aan de groepsruimte.

Piramide
Om de doorgaande leerlijn naar de basisschool te bevorderen werkt Babino met de methode ‘Piramide’.  Peuteropvang Herman Gorter biedt specifieke VVE plaatsen voor doelgroepkinderen aan. Piramide stimuleert jonge kinderen in hun ontwikkeling door een combinatie van spelen, werken en leren. Kinderen die extra steun nodig hebben, krijgen speciale aandacht in de vorm van tutorring, taalstimulering en spel. Ouders worden betrokken bij het programma door onder andere thuis met hun kind activiteiten te doen die aansluiten bij wat het kind je de opvang heeft gedaan.

Wij zoeken:
Een medewerker die uitstekend in staat om uitdagende activiteiten te organiseren voor de peuters;
Een medewerker die niet alleen oog heeft voor het individuele kind maar ook voor de groep;
Een medewerker die beschikt over de juiste interactievaardigheden en deze kan toepassen tijdens het contact met kinderen en ouders;
Een medewerker die klantgericht en representatief is;
Een medewerker die flexibel inzetbaar is en kan snel schakelen;
Een medewerker die wil meedenken om de opvang te blijven vernieuwen om zodoende de kwaliteit van de opvang te waarborgen.

Functie eisen:
Een afgeronde pedagogische opleiding op minimaal MBO 3 niveau of een diploma kwalificerend voor het werken op een peuteropvanglocatie en in het bezit van een VVE certificaat.(Piramide is pré)
Relevante ervaring in de peuteropvang;
Woonachtig is in de Zaanstreek;
Assertief en innovatief is, punctueel werkt en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;
Kennis van en inzicht heeft in groepsdynamische processen;
Sociale vaardigheden bezit voor het motiveren, stimuleren en instrueren van kinderen;
Bij voorkeur in het bezit is van Rijbewijs B;
Taal op 3F niveau.

Wat bieden wij:
Een salaris conform CAO Kinderopvang; (€ 2.116,- tot € 2.887,- per maand bij 36-urige werkweek.)
Werken in een betrouwbare en huiselijke sfeer;
Weken bij een jonge, kleinschalige organisatie met korte lijnen;
Werken in een zelfsturend, enthousiast en ondernemend team;
Mogelijke deelname aan inspirerende cursussen en trainingen.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken, dan zien wij jouw mail met CV en een korte motivatie met daarin jouw beschikbaarheid graag verschijnen! personeelszaken@babino.nl

Hopelijk kunnen we dan snel kennismaken!

Voor onze locatie  BSO de Kroosduiker zijn wij op zoek naar een:

pedagogisch medewerker voor minimaal 3,5 uur per week. (eventueel te combineren met andere parttime vacature)

Over de locatie: Buitenschoolse opvang
De Kroosduiker heeft een eigen groepsruimte in de centrale hal van de basisschool. De ze ruimte is uitdagend ingedeeld en sluit aan bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen. De groep wordt afhankelijk van de groepsgrootte begeleid door maximaal twee pedagogisch medewerkers.
Nadat de pedagogisch medewerkers de kinderen uit school hebben gehaald,  eten en drinken we gezamenlijk met elkaar. Zowel tijdens de voorschoolse- als de naschoolse opvang zal er een overdracht zijn met de leerkracht. Er worden dagelijks verschillende activiteiten en workshops aangeboden, zoals bijvoorbeeld koken, badminton of drama. Daarnaast zullen er dansactiviteiten worden aangeboden in het speellokaal en gebruiken we de kinderboerderij en speeltuinen in de omgeving om kleine uitstapjes te maken.

Dit is wat je doet:
Werken met kinderen, ze entertainen, creatief zijn, een glimlach tevoorschijn toveren, dat is wat jou blij maakt, met gemak organiseer jij de leukste activiteiten en soms doe je spontaan mee, je houdt de veiligheid altijd in het oog en zorgt voor de begeleiding.

Handig om te weten*
De werktijden zijn tussen 13.45 uur en 18:30 uur op donderdag
Naast het werken op de BSO kan het ook voorkomen dat er een VSO dienst (van 07:30 uur tot 08:45 uur) moet worden gedaan, dit gaat in overleg met het team.
Tijdens schoolvakanties werk je, ook in overleg met het team, soms ook hele dagen.

Ons aanbod
Je komt te werken in een hecht team. Er wordt hard gewerkt maar op z’n tijd ook veel gelachen. Wij willen graag dat de kinderen en hun ouders tevreden zijn, maar zeker ook de medewerkers van Babino.

Daarom bieden wij jou:
Een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot verlenging.
Een baan bij een jonge, open, snelgroeiende organisatie
De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw loopbaan.
Een salaris in schaal 6 volgens cao € 2.116,- tot € 2.887,- bruto per maand bij 36 uur per week.

Ben jij:
actief, enthousiast en creatief ?
iemand die blij wordt van het entertainen van een groep kinderen?
een teamspeler, klantgericht, open en kan je goed communiceren?
Beschik je over een sport- of pedagogische opleiding (minimaal MBO-3) conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt?
heb je oog voor de gezondheid en veiligheid van de aan jou toevertrouwde kinderen?

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken, dan zien wij jouw mail met CV en een korte motivatie met daarin jouw beschikbaarheid graag verschijnen! personeelszaken@babino.nl

Hopelijk kunnen we dan snel kennismaken!

HET IS AAN JOU…

Ben je op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang en staat jouw droombaan hier niet tussen?
Stuur ons een mailtje (personeelszaken@babino.nl) waarin je laat weten wat jouw wensen zijn, we nemen dan contact met je op om te kijken of er mogelijkheden zijn.

Stage

Babino is voortdurend op zoek naar opkomende talenten, hiervoor hebben wij diverse stageplekken beschikbaar.

Op elke locatie van Babino kunnen wij voldoende begeleiding bieden om een leuke en leerzame stageplaats te creëren voor stagiaires.

We kunnen plaatsen voor de volgende stages aanbieden:

Stage kinderopvang Beroeps opleidende leerweg (BOL)

Stage Sport en bewegen

Stage Administratie

Snuffelstage kinderopvang

Heb je interesse in een stageplek?

Als je op zoek bent naar een leuke en leerzame stageplek, neem dan contact met ons op

via telefoon nummer 075-2020389 of via de mail:  Personeelszaken@babino.nl

Babino B.V.
Peuteropvang Zaanstad B.V.

Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan
Telefoon: 075-2020389
E-mail: info@babino.nl

© copyright Babino B.V. 2018   |   All Rights Reserved   |   Algemene voorwaarden  |  General terms and conditions   |  Privacy verklaring & Cookies