Filter op

De Dijk-West

Tussenschoolse opvang

Babino Kinderopvang biedt tussenschoolse opvang aan voor leerlingen van ……………………………… De opvang wordt verzorgd door een pedagogisch medewerker en vrijwilligers in de groepsruimte van de BSO.

TSO-Tijden

De tussenschoolse opvang wordt aangeboden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.45 tot 13.00 uur.

Kosten

Voor de tussenschoolse opvang betaalt u €2,55 per dag.
U kunt via de automatische incasso betalen of zelf het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL05 RABO 0141 4363 44 o.v.v. factuurnummer en voor- en achternaam van het kind. Indien u zelf het factuurbedrag overmaakt wordt er €3,50 aan administratiekosten berekend. Bij betaling via de automatische incasso zullen geen administratiekosten in rekening worden gebracht.

Extra TSO aanvragen

U kunt uiterlijk 1 dag van tevoren extra TSO aanvragen via
…………………..@

Afmelden/ziekte

Let op: U kunt uw kind uiterlijk 1 dag van tevoren afmelden. Bij ziekte of te laat afmelden zullen de kosten in rekening worden gebracht. Dit i.v.m. de bezetting van de medewerkers. Ook afmelden kan via
……………………@

Eten en drinken

De kinderen nemen zelf hun lunchpakketje en drinken mee. Bij voorkeur een pakje drinken voorzien van de naam van uw kind. Alstublieft geen beker, koolzuurhoudende dranken, koek en/of snoep. Indien er sprake is van bijvoorbeeld voedselallergie of gebruik van medicijnen, geeft u dit dan door aan de TSO-coördinator.

Feedback

De communicatie zal verlopen via pedagogisch medewerker. Heeft u een probleem waar jullie onderling niet uitkomen, neem dan contact op met Babino via 075-2020389.

Aanmelden als vrijwilliger?

Lijkt het u leuk om het team van de TSO als vrijwilliger te versterken?
Neem contact op met Babino via 075-2020389.

Inschrijven

Maakt u nog geen gebruik van de tussenschoolse opvang?
U kunt uw kind hier inschrijven voor de TSO.

Voor meer informatie over de TSO kunt u terecht bij de pedagogisch medewerkers van Babino via 075-2020389.

Adresgegevens

Babino B.V.
Peuteropvang Zaanstad B.V.

Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan
Telefoon: 075-2020389
E-mail: info@babino.nl

© copyright Babino B.V. 2018   |   All Rights Reserved   |   Algemene voorwaarden  |  General terms and conditions   |  Privacy verklaring & Cookies