Pedagogisch medewerker KDV en BSO

Voor onze mooie en gezellige locatie De Jagersplas hebben wij een vacature op zowel de BSO als het KDV. De vacature op de buitenschoolse opvang is voor 3 ochtenden VSO en 3 middagen BS, de vacature op het KDV is voor 3 dagen (ma, di, wo).

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform CAO Kinderopvang;
  • Werken met kinderen in een veilige, betrouwbare, gezellige en huiselijke sfeer;
  • Werken bij een kinderopvangorganisatie met korte lijnen, direct contact met leidinggevende en een fijn teamgevoel;
  • Een zelfsturend, enthousiast en ondernemend team;
  • Deelname aan inspirerende cursussen en trainingen;
  • Doorgroeimogelijkheden bij vrijkomende vacatures, bijvoorbeeld senior of locatiemanager;
  • Leuke attenties bij feestdagen (bijvoorbeeld Pasen, Sint, Kerst, dag van de pedagogisch medewerker) en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wat wij vragen:

  • Een afgeronde pedagogische opleiding op minimaal MBO3 of MBO4 niveau;
  • Taal aantoonbaar op 3F afgerond;
  • Relevante werkervaring in de kinderopvang;
  • Woonachtig in de Zaanstreek of omstreken;
  • Prettig in communicatie en omgang met kinderen, ouders en collega’s, een fijne teamgenoot.

Over de locatie:

Bij de Jagersplas worden zowel kind en ouder iedere ochtend met een warm welkom begroet. De kleurrijke vestiging beschikt over een mooie groepsruimte die gelegen is in OBS de Jagersplas. Babino biedt hier naast kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang ook peuteropvang aan. De locatie beschikt over een natuurspeeltuin, waar de kinderen elke dag buiten spelen. De BSO bestaat uit 2 basisgroepen, de Waterlelie en De Libelle. De Waterlelie-groep wordt in de ochtend gebruikt door de Peuteropvang, maar biedt ook voldoende uitdagende speelhoeken en materialen voor de jongste kinderen van de BSO. De Libelle-groep maakt gebruik van een lokaal in school en een deel van de grote hal. In het lokaal kunnen de kinderen even ontspannen in de chill-hoek, of rustig knutselen en spelen. In de hal worden de actievere activiteiten aangeboden, zoals de bouwhoek en de voetbaltafel. Voor de sportieve activiteiten wordt gebruik gemaakt van de gymzaal.

Buiten wordt er gespeeld op het grote schoolplein van De Jagersplas, maar ook kan er gebruik gemaakt worden van de andere speelpleinen rondom de school. Elke dag wordt er een activiteit aangeboden, maar omdat BSO-tijd ook de vrije tijd van kinderen is, is er ook voldoende tijd en ruimte om lekker je eigen ding te doen.

Per vakantie wordt er een leuk, uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma gemaakt, inclusief uitstapje(s). Denk hierbij aan koken voor de lunch, sport- en spel, creatieve activiteiten en bijvoorbeeld een uitje naar het bos, een leuk speelpark of een bowlingbaan.

Ben jij de enthousiaste pedagogisch medewerker die wij zoeken? Dan nodigen wij je graag uit om direct te solliciteren en hopen je snel te ontmoeten!

Vacature categorie: KDV en BSO Jagersplas
Type vacature: Part Time
Vacature locatie: Zaandam
Aantal uur: 16-28 uur

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx