WERKEN BIJ BABINO

Word jij onze nieuwe collega?

Babino daagt jou uit het beste uit jezelf te halen. Wij streven ernaar dat iedere pedagogisch medewerker zijn kwaliteiten mee kan geven aan de kinderen. Wij vinden het belangrijk dat jij de kinderen kan ondersteunen in hun ontwikkeling en een bijdrage kan leveren tijdens dit proces.

Babino is regelmatig op zoek naar enthousiaste, sportieve en tegelijkertijd professionele collega’s. Wij nodigen je van harte uit om onderstaande vacatures te bekijken.

Spreekt een vacature jou aan, maar weet je niet of je over een kwalificerend diploma beschikt? Check je diploma op: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Beschik je niet over een kwalificerend diploma, maar wel over een afgeronde MBO2 of 3 opleiding en wil je graag komen werken in de kinderopvang? Dan bieden wij de mogelijkheid om een BBL opleiding te volgen in samenwerking met het Nova College in Hoofddorp. Je gaat dan 1 dag naar school en werkt daarnaast 12 uur per week op een BSO locatie of 20 uur per week op een KDV locatie. Je werkt als pedagogisch medewerkers in opleiding met een salaris in schaal 5 trede 8. Een test op het Nova College maakt deel uit van de selectie, waaruit zal blijken of het mogelijk is om de opleiding te volgen en of het om een 1 jarige of 2 jarige opleiding zal gaan.

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je nog niet welke van onze vacatures bij jou past? Je kunt ook een open sollicitatie insturen, samen kunnen wij kijken wat jij binnen onze organisatie kan betekenen.

solliciteer nu

Stage

Babino is voortdurend op zoek naar opkomende talenten, hiervoor hebben wij diverse stageplekken beschikbaar. Op elke vestiging van Babino kunnen wij voldoende begeleiding bieden om een leuke en leerzame stageplaats te creëren voor stagiaires.

We kunnen plaatsen voor de volgende stages aanbieden:

  • Stage kinderopvang Beroeps opleidende leerweg (BOL)
  • Stage Sport en bewegen
  • Stage Administratie
  • Snuffelstage kinderopvang

Heb je interesse in een stageplek?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 075-2020389 of via de mail: personeelszaken@babino.nl

Onze vacatures

Filter op