WERKEN BIJ BABINO

Word jij onze nieuwe collega?

Babino daagt jou uit het beste uit jezelf te halen. Wij streven ernaar dat iedere pedagogisch medewerker zijn kwaliteiten mee kan geven aan de kinderen. Wij vinden het belangrijk dat jij de kinderen kan ondersteunen in hun ontwikkeling en een bijdrage kan leveren tijdens dit proces.

Babino is regelmatig op zoek naar enthousiaste, sportieve en tegelijkertijd professionele collega’s. Wij nodigen je van harte uit om onderstaande vacatures te bekijken.

Spreekt een vacature jou aan, maar weet je niet of je over een kwalificerend diploma beschikt? Check je diploma op: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je nog niet welke van onze vacatures bij jou past? Je kunt ook een open sollicitatie insturen, samen kunnen wij kijken wat jij binnen onze organisatie kan betekenen.

solliciteer nu

Stage

Babino is voortdurend op zoek naar opkomende talenten, hiervoor hebben wij diverse stageplekken beschikbaar. Op elke vestiging van Babino kunnen wij voldoende begeleiding bieden om een leuke en leerzame stageplaats te creëren voor stagiaires.

We kunnen plaatsen voor de volgende stages aanbieden:

  • Stage kinderopvang Beroeps opleidende leerweg (BOL)
  • Stage Sport en bewegen
  • Stage Administratie
  • Snuffelstage kinderopvang

Heb je interesse in een stageplek?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 075-2020389 of via de mail: personeelszaken@babino.nl