Het kinderdagverblijf

Als ouder bent u opzoek naar een vertrouwde en veilige plek voor uw kind. De eerste periode is een spannende tijd voor zowel ouder als kind. Wij creëren een warme en huiselijke sfeer voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar bij onze kinderdagverblijven. Bij Babino vinden wij het contact met de ouders/verzorgers erg belangrijk, samen zijn wij partners in de opvoeding van uw kind.

Babino hecht veel waarde aan de sociale ontwikkeling van kinderen. Pedagogisch medewerkers ondersteunen kinderen in hun ontwikkeling waarbij kinderen van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen helpen en om op deze manier samen te werken. Wij vinden het tevens belangrijk dat kinderen buiten kunnen spelen, daarom beschikken de Babino vestigingen over passend ingerichte buitenruimtes.

Elke dag heeft een vaste dagindeling, actieve en rustige momenten wisselen elkaar af. De zorg voor kinderen, het eten, drinken, slapen, spelen en verschonen geeft een basisstructuur aan de dag. Baby’s hebben uiteraard hun eigen ritme van thuis, hier houden wij rekening mee.

Babino voorziet in de luiers, flesvoeding (Nutrilon opvolgmelk), drinken, fruit, een tussendoortje en tussen de middag een warme maaltijd. Uiteraard houden de pedagogisch medewerkers in overleg met de ouders/verzorgers rekening met individuele behoeften, speciale wensen of eetgewoontes. Wanneer u andere wensen heeft met betrekking tot voeding, drinken en/of verzorgingsproducten, gaan wij hierover graag met u in gesprek om te kijken wat wij hierin kunnen betekenen.

Wat ouders over ons zeggen

Irma Koppens, Assendelft

“Mijn mannetje gaat met veel plezier naar Babino aan de Dorpsstraat in Assendelft. Spelen met zijn vriendjes maar vooral knuffelen en spelen met zijn ‘juffen’ in de rode groep! Super bedankt. Bij jullie laat ik mijn belangrijkste bezit met een gerust hart achter! Het blijft ook niet alleen bij spelen en knuffelen. Wat ontwikkelt hij zich toch goed mede door jullie!”

Kim Eilert-Schrijver, Hoofddorp

“Super! Onze kinderen gaan altijd met plezier naar Babino. Ze ondernemen veel! Ik raad het iedereen aan!”

Pedagogisch beleid

Pedagogisch beleidsplan
Pedagogisch werkplan KDV

Bekijk onze vestigingen

Babino beschikt over meerdere vestigingen waar opvang geboden wordt. Op onze vestigings pagina kunt u een keuze maken uit de opvangsoort die u zoekt en de vestigingen bekijken.

Wanneer u een vestiging opent, kunt u informatie vinden over de betreffende opvang soort.

bekijk vestigingen

Filmpje

Wij helpen u graag!

Bij vragen kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor.

Babino BV
Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan

Telefoon: 075 2020389
E-mail: info@babino.nl

Peuteropvang Zaanstad BV
Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan

Telefoon: 075 2020389
E-mail: info@babino.nl