De Buitenschoolse Opvang

Babino biedt buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Voor en na schooltijd worden de kinderen opgevangen door onze gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Na een lange dag school zijn er genoeg activiteiten of spellen waaraan kinderen kunnen deelnemen. Dit kan uiteenlopen van sportactiviteiten tot knutselen of lezen.

De pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang bieden opvang aan in een huiselijke sfeer. Kinderen worden gestimuleerd hun eigen ideeën in te brengen en zelfstandig beslissingen te maken. Wij vinden het belangrijk dat kinderen van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen helpen en leren om op deze manier samen te werken.

Wat ouders over ons zeggen

Irma Koppens, Assendelft

“Mijn mannetje gaat met veel plezier naar Babino aan de Dorpsstraat in Assendelft. Spelen met zijn vriendjes maar vooral knuffelen en spelen met zijn ‘juffen’ in de rode groep! Super bedankt. Bij jullie laat ik mijn belangrijkste bezit met een gerust hart achter! Het blijft ook niet alleen bij spelen en knuffelen. Wat ontwikkelt hij zich toch goed mede door jullie!”

Kim Eilert-Schrijver, Hoofddorp

“Super! Onze kinderen gaan altijd met plezier naar Babino. Ze ondernemen veel! Ik raad het iedereen aan!”

Bekijk onze vestigingen

Babino beschikt over meerdere vestigingen waar opvang geboden wordt. Op onze vestigings pagina kunt u een keuze maken uit de opvangsoort die u zoekt en de vestigingen bekijken.

Wanneer u een vestiging opent, kunt u informatie vinden over de betreffende opvang soort.

bekijk vestigingen

Filmpje

Wij helpen u graag!

Bij vragen kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor.

Babino BV
Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan

Telefoon: 075 2020389
E-mail: info@babino.nl

Peuteropvang Zaanstad BV
Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan

Telefoon: 075 2020389
E-mail: info@babino.nl