Assendelft Sport

Kinderopvang Assendelft Sport is gevestigd in Assendelft en beschikt over een buitenschoolse opvang. De locatie biedt opvang aan op het terrein van voetbalvereniging VVA. Kinderen mogen spelen op de voetbalvelden en voeren onder begeleiding van de pedagogisch medewerker verschillende sporten uit.

Buitenschoolse opvang

Bewegen en buiten staan bij buitenschoolse opvang Assendelft Sport centraal. De mooie kantine van VVA biedt de basis voor deze groep. Hier kunnen de kinderen knutselen, bouwen of gewoon even lekker ontspannen. Maar de nadruk ligt op de buitenruimte. Er kan gebruik gemaakt worden van alle voetbalvelden, de pannakooi en het speeltuintje.

Elke dag bieden de pedagogisch medewerkers een leuke bewegingsactiviteit aan en laten de kinderen kennismaken met de beginselen van diverse sporten. Omdat BSO-tijd ook de vrije tijd van kinderen is, is er ook voldoende tijd en ruimte om lekker te ontspannen en je eigen ding te doen.

Voor alle actieve kinderen dus de ideale BSO!

De kinderen van buitenschoolse opvang Assendelft Sport worden in vakanties opgevangen bij Babino BSO-locatie De Brandakker. Per vakantie wordt er een leuk, uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma gemaakt, inclusief uitstapje(s). Denk hierbij aan koken voor de lunch, sport- en spel, creatieve activiteiten en bijvoorbeeld een uitje naar het bos, een leuk speelpark of de bowlingbaan.

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers of één van de chauffeurs van Babino uit school gehaald. De kinderen worden lopend, fietsend, met de bakfiets of auto opgehaald. Dit is afhankelijk van de afstand en de openingstijden van de scholen. Tijdens het vervoer staat veiligheid absoluut voorop!

Deze BSO-locatie vormt samen met RKBS De Regenboog en OBS De Dorpsakker een integraal kindcentrum (IKC). Een integraal kindcentrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan.

Openingstijden

Voorschoolse opvang*:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 – aanvang school

Naschoolse opvang:

Maandag t/m vrijdag van einde school – 18.30 uur

Vakantieopvang/studiedag*:

Maandag t/m vrijdag van 7.00-8.30 – 18.30 uur

*Opvang bij BSO Brandakker

Benieuwd naar de vestiging?

kom kijken en meld u aan voor een 
rondleiding. Of meld uw kind direct aan via het
online inschrijfformulier.

rondleiding inschrijven

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor u per maand zijn?
Hieronder kunt u de uurtarieven bekijken.

Bekijk tarieven

Adres

Buitenschoolse opvang 


Assendelft Sport
Dorpsstraat 253b
1566 BA Assendelft

Telefoonnummer(s):

BSO 06-15499794

Samenwerkingspartner(s)

RKBS De Regenboog
OBS De Dorpsakker

Neem contact met ons op via de mail


embedgooglemap.net

Rapporten en registratie

Inspectierapport BSO

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)
BSO: 114996659

Pedagogisch beleid

Pedagogisch beleidsplan BSO