Welkom bij De Brandakker

Kinderopvang De Brandakker is gevestigd in Assendelft en beschikt over een buitenschoolse opvang. Deze locatie heeft 2 uitdagende groepen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Kinderen kunnen hier na schooltijd actief spelen of lekker ontspannen.

Buitenschoolse opvang

Bij BSO De Brandakker hebben kinderen volop de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Er zijn 2 lokalen die elk de basis vormt voor een buitenschoolse opvanggroep, de Cheeta’s en de Panters. Beide lokalen beschikken over verschillende uitdagende speelhoeken, en daarnaast wordt ook de gang gebruikt als fijne speelplek.

De locatie ligt naast scholen De Regenboog en De Dorpsakker, waardoor er van alle schoolpleinen gebruik gemaakt kan worden om lekker actief buiten te spelen.

Elke dag wordt er een activiteit aangeboden, maar omdat BSO-tijd ook de vrije tijd van kinderen is, er is ook voldoende tijd en ruimte om lekker te ontspannen en je eigen ding te doen.

In de vakanties worden de kinderen van verschillende Babino BSO-locaties uit Assendelft opgevangen bij buitenschoolse opvang De Brandakker. Er wordt per vakantie een leuk, uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma gemaakt, inclusief uitstapje(s). Denk hierbij aan koken voor de lunch, sport- en spel, creatieve activiteiten en bijvoorbeeld een uitje naar het bos, een leuk speelpark of de bowlingbaan.

Deze BSO-locatie vormt samen met RKBS De Regenboog en OBS De Dorpsakker een integraal kindcentrum (IKC). Een integraal kindcentrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan.

Openingstijden

Voorschoolse opvang:

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 7.00 – aanvang school

Naschoolse opvang:

Maandag, dinsdag, donderdag van einde school – 18.30 uur

Vakantieopvang/studiedagen:

Maandag t/m vrijdag van 7.00/8.30 – 18.30 uur

Benieuwd naar de vestiging?

kom kijken en meld u aan voor een 
rondleiding. Of meld uw kind direct aan via het
online inschrijfformulier.

rondleiding inschrijven

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor u per maand zijn?
Hieronder kunt u de uurtarieven bekijken.

Bekijk tarieven

Adres

Buitenschoolseopvang


Brandakker
Brandakkerstraat 4
1566 XD Assendelft

Telefoonnummer(s):

BSO 06-46848445

Samenwerkingspartner(s)

RKBS De Regenboog
OBS De Dorpsakker

Neem contact met ons op via de mail

123movies
embed google map

Rapporten en registratie

Inspectierapport BSO

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)
BSO: 503025392

Pedagogisch beleid

Pedagogische uitwerking BSO