No results found in this location. Please try again.

Oranje Nassau

Buitenschoolse opvang

Bij buitenschoolse opvang de Oranje Nassau vormen wij samen met basisschool Oranje Nassau een integraal kindcentrum (IKC). Een integraal kindcentrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan. Binnen het IKC worden baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar in één doorgaande lijn gevolgd. Wij bieden op deze locatie buitenschoolse opvang aan.

Buitenschoolse opvang

BSO Oranje Nassau heeft huiselijke groepsruimte op de onderbouw locatie van de Oranje Nassau. Daarnaast beschikken we over nog twee mooie groepsruimtes op de bovenbouw die uitdagend ingedeeld  zijn en aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen. De groepen worden afhankelijk van de groepsgrootte begeleid door maximaal vijf pedagogisch medewerkers.

Nadat de pedagogisch medewerkers de kinderen uit school hebben gehaald,  eten en drinken we gezamenlijk met elkaar. Zowel tijdens de naschoolse opvang zal er een overdracht zijn met de leerkracht. Er worden dagelijks verschillende activiteiten en workshops aangeboden, zoals bijvoorbeeld koken, badminton of drama. Het buitenterrein van de school zal dagelijks gebruikt worden voor sport- en spelactiviteiten.

Vrijheidscontract

In overleg met de pedagogisch medewerker kan er een vrijheidscontract worden afgesloten. Aan de hand van dit contract mag het kind vanaf 8 jaar zelfstandig een aantal activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld zonder begeleiding buiten spelen of zelfstandig van de BSO naar huis toe gaan. Dit contract wordt in nauw overleg met de ouder(s)/verzorger(s) en de pedagogisch medewerker afgesloten op het moment dat uw kind hieraan toe is.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties maken wij verschillende leuke uitstapjes. Dit kan variëren van een bezoek aan het dierenpark Artis, een middagje bowlen of hutten bouwen in het bos. We willen benadrukken dat vakantie ook écht de vrije tijd van kinderen is waarin geborgenheid en plezier centraal staan.

Vervoer

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers uit de klas opgehaald en gaan gezamenlijk naar de groepsruimte toe.

WERKPLAN
WERKPLAN DEPENDANCE
BELEIDSPLAN
INSPECTIERAPPORT
INSPECTIERAPPORT DEPENDANCE
Tarieven

Adresgegevens

Onderbouw

Roerdompstraat 14
1171 HC Badhoevedorp

Telefoon: 06 30 86 69 34
LRK nr.: 374390721

Bovenbouw

Burgemeester Amersfoordtlaan 61
1171 DM Badhoevedorp

Telefoon: 06 22 53 16 11
LRK nr.: 199290982

Openingstijden

Naschoolse opvang:

Maandag t/m vrijdag

Geopend van eindtijd school-18.30 uur

Vakantieopvang/studiedagen:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Geopend van 07.00/08.00-18.30 uur

IKC School

BS Oranje Nassau

Babino B.V.
Peuteropvang Zaanstad B.V.

Kerkstraat 2
1551 BN Westzaan
Telefoon: 075-2020389
E-mail: info@babino.nl

© copyright Babino B.V. 2018   |   All Rights Reserved   |   Algemene voorwaarden  |  General terms and conditions   |  Privacy verklaring & Cookies