Welkom bij De Dijk-West

Kinderopvang De Dijk-West is gevestigd in Zaandam en beschikt over een peuteropvang en buitenschoolse opvang. Kinderen van 2 tot 4 jaar en van 4 tot 13 jaar worden hier opgevangen door onze pedagogisch medewerkers. Zij bieden de kinderen een warme en veilige leeromgeving.

Peuteropvang

Peuteropvang De Dijk-West vormt samen met OBS De Dijk een integraal kindcentrum (IKC). Voor kinderen van 2 tot 4 jaar wordt er een passend aanbod aangeboden als voorbereiding op het basisonderwijs. De pedagogisch medewerkers en leerkrachten hebben regelmatig overleg met elkaar en zorgen voor een makkelijke overgang naar de basisschool.

Bij Peuteropvang De Dijk-west bieden de pedagogisch medewerkers een huiselijke sfeer aan de kinderen. Er worden ontwikkelingsgerichte activiteiten aangeboden met behulp van het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma Piramide Digitaal. Daarnaast hebben de kinderen de mogelijkheid om in de uitdagende speelhoeken te spelen. Hierbij kunnen ze hun fantasie gebruiken.

Naast de uitdagende binnenruimte, kunnen de kinderen ook heerlijk buiten spelen op het speelplein. Lekker rennen, fietsen en spelen met het buitenmateriaal. De vestiging beschikt over een eigen buitenruimte die is ingericht met uitdagend materiaal.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.30 – 12.30 uur

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang De Dijk-West bestaat uit twee basisgroepen, de Gele Koolmees en de Rode Vink. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de gymzaal van school voor het aanbod van leuke bewegingsactiviteiten. Binnen kunnen de kinderen spelen in verschillende uitdagende hoeken, creatief aan de slag, of gewoon even lekker ontspannen.

Buiten wordt er gespeeld op het aangrenzende speelplein, maar ook het schoolplein kan gebruikt worden. De pedagogisch medewerkers creëren een fijne huiselijke sfeer, waar elk kind gezien wordt.

Elke dag wordt er een activiteit aangeboden, maar omdat BSO-tijd ook de vrije tijd van kinderen is, er is ook voldoende tijd en ruimte om lekker je eigen ding te doen.

De kinderen van buitenschoolse opvang De Dijk-West worden in vakanties opgevangen bij Babino BSO-locatie De Dijk-Oost. Per vakantie wordt er een leuk, uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma gemaakt, inclusief uitstapje(s). Denk hierbij aan koken voor de lunch, sport- en spel, creatieve activiteiten en bijvoorbeeld een uitje naar het bos, een leuk speelpark of de bowlingbaan.

Deze BSO-locatie vormt samen met OBS De Dijk een integraal kindcentrum (IKC). Een integraal kindcentrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan.

Openingstijden

Voorschoolse opvang:

Maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 – aanvang school

Naschoolse opvang:

Maandag, dinsdag en donderdag van einde school – 18.30 uur

Vakantieopvang/studiedagen:

Maandag t/m donderdag van 7.00/8.00 – 18.30 uur

Benieuwd naar de vestiging?

kom kijken en meld u aan voor een 
rondleiding. Of meld uw kind direct aan via het
online inschrijfformulier.

rondleiding inschrijven

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor u per maand zijn?
Hieronder kunt u de uurtarieven bekijken.

Bekijk tarieven

Adres

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang


De Dijk-West
De Tribune 26
1507 BX Zaandam

Telefoonnummer(s):

PO: 06-30866670
BSO: 06-30866670

Samenwerkingspartner(s)

OBS De Dijk

Neem contact met ons op via de mail

123movies

Rapporten en registratie

Inspectierapport PO
Inspectierapport BSO

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)

PO: 605154685
BSO: 228818382