Welkom bij De Gouw

Kinderopvang De Gouw is gevestigd in Zaandam en beschikt over een peuteropvang en buitenschoolse opvang. De pedagogisch medewerkers dragen zorg voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 13 jaar. Zij bieden een warme en veilige omgeving voor uw kind(eren).

Peuteropvang

Peuteropvang de Gouw beschikt over twee mooie groepsruimtes voor kinderen van 2 tot 4 jaar. In samenwerking met OBS de Gouw wordt er voor kinderen van 3,5 jaar de peuteracademie aangeboden. Kinderen die extra ondersteuning nodig hebben in hun ontwikkeling, kunnen deelnemen aan dit aanbod.

De pedagogisch medewerkers van de vestiging bieden uw kind een veilige en uitdagende omgeving. Er wordt naar het kind als individu gekeken, de pedagogisch medewerkers bieden hierdoor een passend aanbod van activiteiten aan. De vestiging heeft een moestuin waar zij samen met de kinderen in tuinieren. Er worden aardbeien, munt en andere lekkernijen in gekweekt.

Het dagritme is aangepast op het VVE-programma van Piramide Digitaal. Uw kind krijgt een uitgebreid ontwikkelingsgericht aanbod aangereikt, waarin de pedagogisch medewerkers de kinderen in ondersteunen. Daarnaast kijken de pedagogisch medewerkers naar waar uw kind behoefte aan heeft. Zij spelen hierop in en houden rekening met het niveau van het kind.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 12.00 uur en van 12.30 – 16.30 uur

Buitenschoolse opvang

BSO De Gouw is gelegen in een lokaal van OBS De Gouw. Een deel van deze ruimte wordt ’s ochtends gebruikt voor de peuteropvang, maar biedt ook voldoende uitdagende speelhoeken en materialen voor de kinderen van de buitenschoolse opvang. Dagelijks wordt er een leuke activiteit aangeboden, zoals knutselen, koken/bakken of een spelactiviteit. Voor bewegingsactiviteiten kan gebruik gemaakt worden van de gymzaal en het grote schoolplein. Buiten kunnen de kinderen zich uren vermaken met de zandbak, schommels, fietsjes en andere speelmateriaal.

Omdat BSO-tijd ook de vrije tijd van kinderen is, is er ook voldoende tijd en ruimte om lekker te ontspannen en je eigen ding te doen.

De kinderen van buitenschoolse opvang De Gouw worden in vakanties opgevangen bij Babino BSO-locatie De Voorzaan Haven. Per vakantie wordt er een leuk, uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma gemaakt, inclusief uitstapje(s). Denk hierbij aan koken voor de lunch, sport- en spel, creatieve activiteiten en bijvoorbeeld een uitje naar het bos, een leuk speelpark of de bowlingbaan.

Deze BSO-locatie vormt samen met OBS De Gouw een integraal kindcentrum (IKC). Een integraal kindcentrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan.

Openingstijden

Voorschoolse opvang:

Dinsdag en donderdag van 7.00 – aanvang school

Naschoolse opvang:

Maandag t/m vrijdag van einde school – 18.30 uur

Benieuwd naar de vestiging?

kom kijken en meld u aan voor een 
rondleiding. Of meld uw kind direct aan via het
online inschrijfformulier.

rondleiding inschrijven

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor u per maand zijn?
Hieronder kunt u de uurtarieven bekijken.

Bekijk tarieven

Adres

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang


De Gouw
Noorderven 6
1504 AL Zaandam

Telefoonnummer(s):

PO: 06-46848443
BSO: 06-46848443

Samenwerkingspartner(s)

OBS De Gouw

Neem contact met ons op via de mail

123movies
embed google map

Rapporten en registratie

Inspectierapport PO
Inspectierapport BSO

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)

PO: 150684745
BSO: 241882412