Welkom bij De Heidebijtjes

Kinderopvang De Heidebijtjes is gevestigd in Assendelft en beschikt over een peuteropvang en buitenschoolse opvang. Beide groepen zijn uitdagend ingedeeld met hoeken en speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en van 4 tot 13 jaar. De pedagogisch medewerker begeleiden de kinderen in hun ontwikkeling en dragen zorg voor een veilige leeromgeving.

Peuteropvang

Peuteropvang de Heidebijtjes vormt samen met OBS Ayundo en ICBS de Octant een integraal kindcentrum (IKC). Kinderen van 2 tot 4 jaar worden zo goed mogelijk begeleid in hun ontwikkeling, en worden zo in kleine stapjes voorbereid op het basisonderwijs.

Bij Peuteropvang de Heidebijtjes zorgen de pedagogisch medewerkers voor een prettige sfeer op de groep. De groepsruimte is ingericht op de ontwikkeling van de kinderen. Bij ieder thema worden er andere materialen uit de kast gehaald om te laten zien wat de kinderen gaan leren. Met behulp van het VVE-programma Piramide Digitaal worden er ontwikkelingsgerichte activiteiten aangeboden.

De pedagogisch medewerkers stemmen het dagritme af op de behoefte van de kinderen. Wanneer een kind extra aandacht nodig heeft, wordt daar tijd voor gemaakt en bieden de pedagogisch medewerkers ondersteuning. Daarnaast hebben de kinderen de mogelijkheid om heerlijk te spelen met het beschikbare speelmateriaal, zowel in de binnen- als buitenruimte.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.30 – 12.30 uur

Buitenschoolse opvang

Bij BSO De Heidebijtjes voelt het als thuiskomen. Door de gemoedelijke sfeer op de groep kunnen kinderen echt zichzelf zijn. Er zijn volop mogelijkheden om te knutselen en te bouwen. Ook kan er gespeeld worden in één van de fijne hoeken, of samen gezellig een spelletje gedaan worden. Op het aangrenzende speelplein kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt, maar ook wordt er veel fantasiespel gedaan. 

Openingstijden

Voorschoolse opvang:

Dinsdag en donderdag van 7.00 – aanvang school

 

Naschoolse opvang:

Maandag, dinsdag en donderdag van eindtijd school – 18.30 uur

Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats bij BSO Olympia.

 

Benieuwd naar de vestiging?

kom kijken en meld u aan voor een 
rondleiding. Of meld uw kind direct aan via het
online inschrijfformulier.

rondleiding inschrijven

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor u per maand zijn?
Hieronder kunt u de uurtarieven bekijken.

Bekijk tarieven

Adres

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang


De Heidebijtjes
Blauwe Ring 91
1566 MX Assendelft

Telefoonnummer(s):

PO: 06-30611734
BSO: 06-30611734

Samenwerkingspartner(s)

OBS Ayundo
ICBS Octant

Neem contact met ons op via de mail

embedgooglemap.net

Rapporten en registratie

Inspectierapport PO
Inspectierapport BSO

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)

PO: 163122623
BSO: 195384593