Welkom bij In ’t Veld

Locatie In ’t Veld is gevestigd in Zaandam en beschikt over een peuteropvang groep. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar worden door de pedagogisch medewerkers gestimuleerd in hun ontwikkeling en voorbereid op de overgang naar de basisschool. In samenwerking met OBS In ’t Veld en OBS Hannie Schaft wordt deze doorgaande leerlijn onderhouden.

Peuteropvang

Peuteropvang In ’t Veld beschikt over een uitdagende groepsruimte voor kinderen van 2 tot 4 jaar. In samenwerking met OBS In ’t Veld en OBS Hannie Schaft bieden wij een doorgaande leerlijn aan door de kinderen in kleine stapjes voor te bereiden op de basisschool. Bij OBS Hannie Schaft beschikken wij ook over een peuteropvang locatie.

Bij Peuteropvang In ’t Veld zetten de pedagogisch medewerkers de kinderen altijd in het zonnetje. Er wordt rekening gehouden met de behoeften van de groep en het individuele kind. Als u de groep betreed zult u overspoelt worden met de rust en reinheid van de vestiging. De pedagogisch medewerkers vormen een ervaren team die hun kwaliteiten goed benutten. Om de doorgaande leerlijn naar de basisschool optimaal te bevorderen, zijn de pedagogisch medewerkers geschoold in het aanbod van het VVE programma Piramide Digitaal.

Deze vestiging staat erom bekend dat er veel gezongen wordt met de kinderen. Daarnaast besteden de pedagogisch medewerkers en de kinderen aandacht aan de moestuin. De groei van de planten wordt goed bekeken en er mag geproefd worden als de lekkernijen rijp zijn.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 12.00 uur

Maandag t/m donderdag van 12.30 t/m 16.30 uur

Benieuwd naar de vestiging?

kom kijken en meld u aan voor een 
rondleiding. Of meld uw kind direct aan via het
online inschrijfformulier.

rondleiding inschrijven

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor u per maand zijn?
Hieronder kunt u de uurtarieven bekijken.

Bekijk tarieven

Adres

Peuteropvang


In ’t Veld
Herderinstraat 1
1502 ND Zaandam

Telefoonnummer(s):

PO 06-38461111

Samenwerkingspartner(s)

OBS In ’t Veld

Neem contact met ons op via de mail

<

embed google map on website

Rapporten en registratie

Inspectierapport PO

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)
PO: 224272962

Pedagogisch beleid

Pedagogische uitwerking PO