Welkom bij Zaandijk

Kinderopvang Zaandijk is gevestigd in Zaandijk en beschikt over een kinderdagverblijf. De pedagogisch medewerkers bieden opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Alle groepen stralen een huiselijke en warme sfeer uit, waarbij onze pedagogisch medewerkers optimaal kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind(eren).

Kinderopvang

Kinderdagverblijf Zaandijk is gelegen in de rechtervleugel van Wijksteunpunt de Boed in Zaandijk. Het is een kleinschalige locatie met twee aparte groepen: een babygroep en een peutergroep. Elke groep heeft zijn eigen ruimte waar de kinderen kunnen spelen in de verschillende speelhoeken. De twee groepen liggen direct naast elkaar, waardoor er onderling tussen de groepen veel contact is. Dit versterkt het huiselijke en vertrouwde gevoel op de locatie bij zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers.

Aangrenzend aan de peutergroep ligt een ruime tuin, waar de baby’s en peuters heerlijk buiten kunnen spelen. Er wordt dan ook zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten gegaan. Bewegen en spelen in de buitenlucht is voor deze locatie zeer kenmerkend: lekker hard fietsen, voetballen, verstoppertje spelen of zandkastelen bouwen in de zandbak. In de zomer gaan de pedagogisch medewerkers met de kinderen gezellig picknicken in de tuin of er wordt gespetterd met water in de badjes. In de tuin is er ook een grote moestuinbak aanwezig. De kinderen worden op deze manier betrokken bij het verbouwen van eigen groente en fruit.

Binnen wordt er aandacht besteed aan verschillende activiteiten die aansluiten bij de maandelijkse thema’s waarmee wordt gewerkt. Deze thema’s veranderen op basis van de seizoenen en de feestdagen. Op deze manier is er het gehele jaar door een wisselend aanbod van allerlei leuke activiteiten voor de kinderen.

Iedere dag wordt er gevarieerde voeding aangeboden voor kinderen. In de ochtend fruit en in de middag groenten. Tussen de middag wordt er een warme maaltijd aangeboden, bereid door de kok van Babino. De maaltijden zijn aangepast aan de verschillende leeftijden van de kinderen.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag 07.00-18.30 uur.

Benieuwd naar de vestiging?

kom kijken en meld u aan voor een 
rondleiding. Of meld uw kind direct aan via het
online inschrijfformulier.

rondleiding inschrijven

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor u per maand zijn?
Hieronder kunt u de uurtarieven bekijken.

Bekijk tarieven

Adres

Kinderopvang


Zaandijk
Willem Dreeslaan 1
1544 SB Zaandijk

Telefoonnummer(s):

KDV 06-11953394

Neem contact met ons op via de mail

123movies

Rapporten en registratie

Inspectierapport KDV

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)
KDV: 391338092

Pedagogisch beleid

Pedagogische uitwerking KDV