Welkom bij Assendelft

Kinderopvang Assendelft is gevestigd in Assendelft en beschikt over een kinderdagverblijf. De pedagogisch medewerkers bieden opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Alle groepen stralen een huiselijke en warme sfeer uit, waarbij onze pedagogisch medewerkers optimaal kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind(eren).

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Assendelft is gelegen aan de Dorpsstraat in Assendelft. Het kinderdagverblijf heeft drie horizontale groepen: een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. Elke groep heeft een eigen ruimte welke is ingericht met verschillende speelhoeken. De groepen liggen aangrenzend van elkaar, waardoor er onderling tussen de groepen veel contact is. Dit versterkt het huiselijke en vertrouwde gevoel op de locatie bij zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers.

Naast de eigen ruimte kan er buiten gespeeld worden in de aangrenzende natuurspeeltuin, ook wel ‘de ontdekkingstuin’ genoemd. Er wordt gedurende het jaar zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten gegaan. In de tuin is er een grote moestuinbak aanwezig. De kinderen worden op deze manier betrokken bij het verbouwen van eigen groente en fruit. Wat de buitenruimte van Kinderdagverblijf Assendelft verder zo bijzonder maakt, is de tennisbaan die naast de tuin ligt. Hier hebben de kinderen lekker de ruimte om te fietsen.

Niet alleen het bewegen en spelen in de buitenlucht is kenmerkend voor deze locatie, ook het kunnen slapen in de buitenlucht in de hiervoor speciale buitenslaaphuisjes is een kenmerk waarin Kinderdagverblijf Assendelft zich onderscheid. Ouders kunnen zelf aangeven of zij dit willen voor hun kind, maar Babino zal het buiten slapen altijd stimuleren, aangezien dit verschillende (gezondheids)voordelen heeft.

Binnen wordt er aandacht besteed aan verschillende activiteiten die aansluiten bij de maandelijkse thema’s waarmee wordt gewerkt. Deze thema’s veranderen op basis van de seizoenen en de feestdagen en zijn gebaseerd op een ontwikkelingsmethode. Op deze manier is er het gehele jaar door een wisselend aanbod van allerlei leuke activiteiten voor de kinderen.

Op het kinderdagverblijf wordt er naast het spelen en slapen ook gevarieerd gegeten, waarbij de kinderen in de ochtend fruit en in de middag groenten eten. Tussen de middag krijgen de kinderen een warme en gezonde maaltijd aangeboden, bereid door de kok van Babino. De maaltijden zijn aangepast aan de verschillende leeftijden van de kinderen.

Kinderdagverblijf Assendelft is een warme en betrokken locatie waar u uw kind(eren) van 0 tot 4 jaar met een gerust hart kunt brengen.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 7.00 – 18.30 uur

Benieuwd naar de vestiging?

kom kijken en meld u aan voor een 
rondleiding. Of meld uw kind direct aan via het
online inschrijfformulier.

rondleiding inschrijven

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor u per maand zijn?
Hieronder kunt u de uurtarieven bekijken.

Bekijk tarieven

Adres

Kinderopvang


Dorpsstraat 995b
1566 JD Assendelft

Telefoonnummer(s):

KDV 06-54962369

 

Neem contact met ons op via de mail

123movies
embed google map

Rapporten en registratie

Inspectierapport KDV

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)
KDV: 970075054

Pedagogisch beleid

Pedagogisch beleidsplan KDV