Welkom bij Hannie Schaft

Kinderopvang Hannie Schaft is gevestigd in Zaandam en beschikt over een peuteropvang en buitenschoolse opvang. Kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en van 4 tot 13 jaar worden door onze pedagogisch medewerkers opgevangen op de groepen. In samenwerking met OBS Hannie Schaft, vormt Babino een integraal kindcentrum (IKC) om de doorgaande leerlijn te bevorderen.

Peuteropvang

Peuteropvang Hannie Schaft biedt opvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De groepsruimte is gelegen in het gebouw van OBS Hannie Schaft, de kinderen kunnen alvast een kijkje nemen in hun toekomstige leeromgeving op de basisschool. Naast OBS Hannie Schaft werkt deze vestiging ook samen met OBS In ’t Veld, in deze school beschikken wij ook over een peuteropvang vestiging. Samen met deze scholen vormen wij een integraal kindcentrum (IKC).

Bij Peuteropvang Hannie Schaft hebben de kinderen de mogelijkheid om heerlijk te spelen op het schoolplein. In de groepsruimte van de vestiging is rekening gehouden met de interesses van de kinderen. Er zijn verschillende speelhoeken ingedeeld, waaronder een huis- en bouwhoek. De kinderen kunnen ook deelnemen aan knutsel- of spelactiviteiten.

De Hannie Schaft staat bekend om de speelse manier waarop de ontwikkeling van kinderen wordt gestimuleerd. De pedagogisch medewerkers bieden daarnaast een veilige leeromgeving aan en bieden een passend aanbod activiteiten aan voor de kinderen.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.30 – 12.30 uur

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang Hannie Schaft is onze grootste BSO-locatie, waar de kinderen opgevangen worden in 3 basisgroepen. Het Blauwe Zeepaard is de basisgroep voor de jongste kinderen. Deze ruimte wordt ’s ochtends gebruikt voor de peuteropvang, maar biedt ook voldoende uitdagende speelhoeken en materialen voor de kinderen van de buitenschoolse opvang. In de grote hal van school bevinden zich de Gele Zeester en de Groene Zeeschildpad. Hier kunnen de kinderen spelen met verschillend bouwmateriaal, lekker knutselen of gezellig samen een spelletje doen.

Voor het buitenspelen kan gebruik gemaakt worden van de twee schoolpleinen. Op beide pleinen zijn speeltoestellen, waarop de kinderen flink kunnen klimmen en klauteren. Ook kunnen zij hun energie goed kwijt in de voetbalkooi of op één van de vele fietsjes.

Elke dag wordt er een activiteit aangeboden, maar omdat BSO-tijd ook de vrije tijd van kinderen is, er is ook voldoende tijd en ruimte om lekker te ontspannen en je eigen ding te doen.

Per vakantie wordt er een leuk, uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma gemaakt, inclusief uitstapje(s). Denk hierbij aan koken voor de lunch, sport- en spel, creatieve activiteiten en bijvoorbeeld een uitje naar het bos, een leuk speelpark of de bowlingbaan.

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers of één van de chauffeurs van Babino uit school gehaald. De kinderen worden lopend, fietsend, met de bakfiets of auto opgehaald. Dit is afhankelijk van de afstand en de openingstijden van de scholen. Tijdens het vervoer staat veiligheid absoluut voorop!

Deze BSO-locatie vormt samen met OBS Hannie Schaft een integraal kindcentrum (IKC). Een integraal kindcentrum is een plek waar iedereen samenwerkt vanuit één visie, één team en één plan.

Openingstijden

Voorschoolse opvang:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 – aanvang school

Naschoolse opvang:

Maandag t/m vrijdag van einde school – 18.30 uur

Vakantieopvang/studiedagen:

Maandag t/m vrijdag van 7.00/8.00 – 18.30 uur

Benieuwd naar de vestiging?

kom kijken en meld u aan voor een 
rondleiding. Of meld uw kind direct aan via het
online inschrijfformulier.

rondleiding inschrijven

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor u per maand zijn?
Hieronder kunt u de uurtarieven bekijken.

Bekijk tarieven

Adres

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang


Hannie Schaft
Boerenpad 22
1506 HK Zaandam

Telefoonnummer(s):

PO: 06-46916886
BSO: 06-46916886

Samenwerkingspartner(s)

OBS Hannie Schaft

Neem contact met ons op via de mail


Rapporten en registratie

Inspectierapport PO
Inspectierapport BSO

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)

PO: 829907026
BSO: 118271763