Welkom bij Ippel Stippel

Kinderopvang Ippel Stippel is gevestigd in Assendelft en beschikt over een kinderdagverblijf en peuteropvang. Beide groepen zijn uitdagend ingedeeld met hoeken en speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De pedagogisch medewerker begeleiden de kinderen in hun ontwikkeling en dragen zorg voor een veilige leeromgeving.

Kinderopvang

Kinderdagverblijf Ippel Stippel is samen met Peuteropvang Ippel Stippel gelegen aan de Dorpsstraat in Assendelft. Hoewel het kinderdagverblijf en de peuteropvang twee aparte locaties zijn, zitten zij wel samen in één pand en liggen de twee groepsruimtes direct naast elkaar. De groepen zijn slechts gescheiden van elkaar door een glazen wand, waardoor er nauw contact is tussen de twee groepen. Dit versterkt het huiselijke en vertrouwde gevoel op de locatie bij zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers.

Het kinderdagverblijf heeft één verticale groep en vangt slechts acht kinderen per dag op. Hierdoor kunnen de kinderen gedurende de dag rustig spelen en krijgen de kinderen veel persoonlijke aandacht. Doordat op de groep kinderen van 0 tot 4 jaar worden opgevangen, zitten er zowel jonge baby’s als peuters op de groep. Iedere baby heeft zijn eigen ritme, welke de pedagogisch medewerkers per kind apart volgen. De dreumesen en peuters hebben daarentegen wel een gezamenlijk ritme gedurende de dag.

Hoewel binnen een hoop te doen is voor de kinderen, zoals knutselen en puzzelen, kunnen de kinderen buiten op het grote plein aangrenzend aan het pand ook heerlijk vrijuit spelen. Er wordt gedurende het jaar dan ook zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten gegaan.

De kinderen kunnen er schommelen, fietsen of spelen in de zandbak. Op het plein is ook een grote moestuinbak aanwezig. De kinderen worden op deze manier betrokken bij het verbouwen van eigen groente en fruit.

Voor de kinderen wordt er gevarieerd eten bereid, in de ochtend fruit en in de middag groenten. Daarnaast wordt er tussen de middag een warme en gezonde maaltijd bereid door de kok van Babino. De maaltijden zijn aangepast aan de verschillende leeftijden van de kinderen.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 7.00 – 18.30 uur

Peuteropvang

Peuteropvang Ippel Stippel beschikt over een uitdagende groepsruimte voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Samen met basisschool de Regenboog en basisschool de Dorpsakker vormen wij een integraal kindcentrum (IKC). De pedagogisch medewerkers streven naar een makkelijke overgang naar het basisonderwijs.

Peuteropvang Ippel Stippel is een gemoedelijke vestiging die erg bekend is in de omgeving. Ook de ervaren pedagogisch medewerkers zijn al een lange tijd het vaste gezicht voor de kinderen. De vestiging biedt naast peuteropvang ook kinderdagverblijf aan. Door de kleinschaligheid van de vestiging ervaren kind en ouder een fijne sfeer.

De peuteropvang beschikt over een grote buitenspeelplaats waar veel te doen is. De kinderen kunnen schommelen, fietsen of spelen in de zandbak. Wij vinden het belangrijk dat kinderen van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen helpen en leren om op deze manier samen te werken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 12.00 uur

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.30 – 16.30 uur

Benieuwd naar de vestiging?

kom kijken en meld u aan voor een 
rondleiding. Of meld uw kind direct aan via het
online inschrijfformulier.

rondleiding inschrijven

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor u per maand zijn?
Hieronder kunt u de uurtarieven bekijken.

Bekijk tarieven

Adres

Kinderopvang
Peuteropvang


Ippel Stippel
Dorpsstraat 466a
1566 BV Assendelft

Telefoonnummer(s):

KDV:075-6874373
PO:075-6874373

Samenwerkingspartner(s)

RKBS De Regenboog
OBS De Dorpsakker

Neem contact met ons op via de mail


embed google map on website

Rapporten en registratie

Inspectierapport KDV
Inspectierapport PO

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)

KDV: 214644595
PO: 107985378