Welkom bij Olympia

Kinderopvang Olympia is gevestigd in Seandelft en beschikt over een buitenschoolse opvang. De locatie maakt gebruik van de sportvelden van korfbalvereniging Furore. De kantine wordt omgebouwd tot speelruimte, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook kunnen zij buiten deelnemen aan de sportactiviteiten.

Buitenschoolse opvang

Buiten en bewegen staan bij Sport BSO Olympia centraal. De mooie kantine van Furore biedt de basis voor deze groep. De kinderen kunnen hier bouwen, knutselen, in de huishoek spelen, of gewoon even lekker even ontspannen.

Maar elke dag wordt er vooral veel buiten gespeeld en gesport. De pedagogisch medewerkers bieden dagelijks een leuke bewegingsactiviteit aan en laten de kinderen kennismaken met de beginselen van diverse sporten. Omdat BSO-tijd ook de vrije tijd van kinderen is, is er ook voldoende tijd en ruimte om lekker te ontspannen en je eigen ding te doen.

Voor alle actieve kinderen dus de ideale BSO!

De kinderen van buitenschoolse opvang Olympia worden in vakanties opgevangen bij Babino BSO-locatie De Brandakker. Per vakantie wordt er een leuk, uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma gemaakt, inclusief uitstapje(s). Denk hierbij aan koken voor de lunch, sport- en spel, creatieve activiteiten en bijvoorbeeld een uitje naar het bos, een leuk speelpark of de bowlingbaan.

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers of één van de chauffeurs van Babino uit school gehaald. De kinderen worden lopend, fietsend, met de bakfiets of auto opgehaald. Dit is afhankelijk van de afstand en de openingstijden van de scholen. Tijdens het vervoer staat veiligheid absoluut voorop!

Openingstijden

Naschoolse opvang:

Dinsdag t/m donderdag van einde school – 18.30 uur

Vakantieopvang/studiedagen*:

Dinsdag t/m vrijdag van 7.00/8.30 – 18.30 uur

*Opvang bij BSO Brandakker

Benieuwd naar de vestiging?

kom kijken en meld u aan voor een 
rondleiding. Of meld uw kind direct aan via het
online inschrijfformulier.

rondleiding inschrijven

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor u per maand zijn?
Hieronder kunt u de uurtarieven bekijken.

Bekijk tarieven

Adres

Buitenschoolse opvang


Olympia
Jaap Bootpad 2
1567 DA Assendelft

Telefoonnummer(s):

BSO 06-50549667

Neem contact met ons op via de mail


embed google map on website

Rapporten en registratie

Inspectierapport BSO

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)
BSO: 114097082

Pedagogisch beleid

Pedagogische uitwerking BSO